2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
به خدا الان دارم گریه میکنم چقدر هم چشمام میسوزه تا حالا گریه میکردم اینطوری نبودااا. سعید من اصلا ورمی نمیبینم مثلا پره ها که همه میگن ورم داره برای من اصلا نداره و ظریفه چون از اولم بود اما ارتفاعش زیاده زیر گچ که ورم نداره .یا نسبت به بقیه که دیدم مقایسه میکنم زیاده. اینم شانس منه. شاید هم نمیشد از این کوچکتر شاید خیلی افتضاح بود من آدم دوباره عمل کردن نیستم
میدونی من چرا انقدر خوش حالم بخاطر اینکه امروز که چسبمو برداشتم دیدم تیغه بینیم مشخص شده تا الان دماغم یه تیکه بود بخاطر همین به این قضیه ورم ایمان آوردم پوست بینی مگه چقدره حتی چند میلی مترم به پوست بچسبه بینی کلی تغییر میکنه . حتی من تو یه تاپیکی خوندم که دختر تازه 6 ماه بعد عملش قوسش پیدا شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نرگس گریه نداره دختر جون ، یادت نمیاد ، من غر میزدم بهم چی میگفتی؟! که حساس نباشم، زوده و اینا! الان خودت انقدر زود داری قضاوت میکنی؟! بذار حداقل یه ماه بشه اگه مال توام ، درست نشد باهم میریم یه فکری برای دکتر بکنیم آقای سعید ایرادات بینی اون خانم کاملا مشخصه که من به دوستم میگم برو از تو کیفم سوئیچ ماشینو بیار میره، میاد میگه کلی گشتم نبود ، خودم میرم میبینم تو خود کیف نیست کنارش رو میزه ندیده بود اونو! شما آقایون متاسفانه خیلی مثل همید
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
نرگس جون همه مشکل دارن بینیشون خیلی رفته بالا تو میگی پایینه از فاصله پشت لبت میتونی بفهمی من وقتی اسپیلت داشتم انقد فاصله بینیم به نظرم زیاد بود عین همستر شده بودم
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
سلاااام دوستااان امروز که بینیمو تو آینه دیدم دیگه خبری از تابهتایی نبود خوشحااال شدم ، نرگس جونم اصلا تا یه ماه رو فرم بینیت زوم نکن بهت قول میدم خیلی تغییر میکنه تازه بعد از یه ماهم هنوز تغییرات ادامه داره ولی سرعتش کندتر میشه الکی خودتو اذیت نکن
درود بر همه دوستان عزیز بچه های مشهدی کسی اینجا هستش؟
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
رفتم دوباره دیدم اون فرورفتگی نیست رنگ پوستش تو اون ناحیه یذره تیرست که احتمالا بخاطر اینکه عینک میزده کساییم که بلند مدت از عینک استفاده میکنن جای پایه عینک روی بینیشون میمونه خیلی هم طول میکشه تا بره
2810