2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بعد این لفظ ِ " عمل بینی " عمل خیلی راحتی ِ به نظر من اشتباه ترین قوت قلبی ِ که میشه داد ... اتفاقا ...

دقيقا 

يه عملي هست كه بشدت احساسات رو تحت تاثير قرار ميده

من خودم عمل كردم درد و سختي هاي جسماني برام خيلي راحت بود 

راستش درد نداشت بيشتر دلگير هست

بعدش كه بيني رو ادم ميبينه  روح و روانش خيلي اذيت ميشه

خيليييييي

بچه ها دکتر علی جاودانی رو میشناسین؟ جزعه لیست خرابکارا که نبود نگاه کردم بینی اون دختره گلنوش تو ا ...

عزیزم بالاخره شما با کی عمل کردی هر چی میخونم متوجه نمیشم با کدام دکتر عمل کردی ؟

دوستان من به شخصه کلی از این صفحه استفاده کردم و در نهایت پارسال با دکتر حسین تقوی جراحی کردم از فرم بینیم واقعا راضیم و فقط ورم نوک بینی دارم ک ایشالا اونم تا سال دیگه برطرف میشه....فقط به عنوان تجربه شخصی با بیمارای بالای یک سال صحبت کنید

نظرتون درمورد دکتر کاظم زرگری چیه؟

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

كسي كار چندساله ديده از دكتر شاهين رجائيه؟

من خانمي رو ديدم منتها ٧ ماه بود از عملش ميگذشت با ايشون

عالي بود

كاراي اينستاشم دوس داشتم خيلي

ولي چون ترميمي هستم ميترسم پيش هر دكتري برم

تو رو خدا كسي اطلاعاتي داره از اين دكتر راهنمايي كنه

جهالت بیش از دانایی احساس سرخوشی و امنیت ایجاد می کند.

رو بینیم خط افتاده انگار دفه قبل چسبو محکم زده.نه قوسی نه سربالایی.عکس بفرستم تروخدا ببینین درس میشه.البته بینیم استخون ازش زیاد برداشتن دکتر گفت پوست بینیت دو برابر استخوان مونده زمان لازمه فرم بگیره ولی من امیدی ندارم

سلام خانوما من ده روزه عمل شدم یه بار موقع برداشتن اتل چسب زده بود اون موقع شوهرم بینیمو دید میگه خی ...

سلام ،مبارکتون باشه 

ده روز بعد عمل خیییلی زوده برای نظر دادن ،باید صبر کنید عزیزم ،دکترتون کی بوده ؟

2810