2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان سلام بانو منیر جان، الینای خوشبختی به این زودی وقت عمل داشت؟؟؟؟ من اصلا نمی دونستم. امیدوارم که بینیش خوب بشه. راستی بانو منیر جان، شما با کدوم مقدم فرد عمل کردین؟ بهرام یا بهمن؟ بهمنه که من از قبل هم می دونستم خیلی خرابکاره. یه مدت با شیروانی همکاری می کرد. بهرام بود که می گن کاراش قشنگه و منظور منم بود، بهرام مطبش رو به رو پارک ساعیه، بهمن روبه روی پارک ملت....شما کدومشون بود جراح اولتون؟ هنا جان دکتر اکبری رو هم گذاشتم تو لیستم، منم از چندتا از کارای سایتش خیلی خوشم اومد، اما چون مطبش فرمانیه است و منم ماشین شخصی ندارم، باید صبر کنم تا مسیرم اون سمتیا بیفته، خیلی به من دوره... طهورا جان خوشحالم که مطالب مفید بوده، اما همونطور که دوستان هم گفتن دکتر مشخصی رو نمی شه توصیه کرد، هم بدبینی ایجاد می کنه در کاربرا و هم این که بحث سلیقه مطرحه... سحر جان برای شما هم آرزوی بهترین ها رو دارم. آقا فربد در مورد کار زینلی پرسیده بودن، من از عکسای سات دکتر که خیلی خوشم اومده، از نیم رخ به نظر خوب میان. از روبه رو کمی معمولی تره. یکی از کاربرای سایت می گفت سوراخای بینی یه جوریه...حالا چه جوریه من نمی دونم... گلناز جان من پنجشنبه صیح (که گذشت) نمی تونستم برم، کارای دیگه ای داشتم. اما با توجه به موقعیت مطب دکترا، اینا تو برنامم هست: عبدل زاده و زینلی تو ولیعصر، افلاکی و یحیوی و میلانی ونک، راستکاری و کوچک زاده هم مطهری... مجلسی، اکبری، خاتمی، کوهستانی و حافظی هم بعدا...چون دیگه اونا این ور اون ور هستن...
ممنونم بانو منیر جان، پس دو تا برادر هر دو خراب کار هستن. یه پیج هست تو اینستاگرام به نام bini_Shik اونجا چندتا کار از مقدم فرد دیده بودم، به نظر که بد نبود، اما اومده بودن زیر عکس پست گذاشته بودن که خرابکاره، بینی یکی از کاربرای نینی سایت رو خراب کرده بعد رفته با علامه ترمیم کرده. گمونم منظورشون شما بودی...
الما من فکر کنم تو مطب سجادیان دیدمت اون روز که اومده بودی :D تو شرح مطب گردیتم بودم تازه...جزو اون دوتا بینی گوشتی که چون چسب داشتن نمیشد روشون قضاوت کرد :D بچه ها من شرح مطب گردی الما رو از نزدیک دیدیم واقعا هر چی رو میبینه میگه ... دستش درد نکنه واقعا :D همینجوری هم که معلومه خیلی دقیقه :D
من کم کم دارم به حرف کسایی که میگن نباید هی رو بینی قضاوت کرد میرسم :D الان که یک ماه و نیم گذشته وااااقعا بینیم بهتر شده ... ینی اصلا با اون اولاش قابل مقایسه نیست . هم خیلی ورمش کم تر شده هم اینکه خیلی رو صورتم بیشتر نشسته . صبر کنید :D
بچه ها، سومین ویذئوی آخری که تو اینستاگرام دکتر سجادیان هست رو من دیدم از نزدیک اون روز، همون که شال سبز فیروزه ای روشن سرشه، خودش به من که تو مطب گفته بود بینیش گوشتیه...اما اینجا تو عکس قبل عمل استخوانی به نظر می یاد...خوب بود بینیش از نیمرخ، اما من از رو به رو ندیدم، چون گفت گوشتی هستم، گفتم خوب به کیس من نزدیک نیست. اما خوب بود خودشم که خیلی راضی بود
رزی من تو مطب از اتنا شنیدم انگار ک میگفت تا دو ماه شست و شو بدیم ... چون مثل اینکه اون خانومی که داشت باهاش حرف میزد میگفت تویه بینیش بوی بدی میاد ... به خاطر بخیه هاش بوده و از وقتی که کمتر شست و شو میداده این بو اومده ... ولی کلا اینجوری نیست که زمان بندی خاصی داشته باشه اخه...یکی تنفسش و مخاط بینیش خیلی سریع تر به حالت عادی برمیگرده خب دیگه لازم نیست خیلی شست و شو بده ک .
2810