2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015481 بازدید | 66528 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فریما برای منم فشار میاره شدید. طبیعیه تحمل کن دیگه خوشگلی دردسر داره. ناربن اونی که زیر پست دو تا مونده به آخر دکتر که عکسه نوشته من 28 عمل دارم استرس دارم تویی؟ اگه آره منم زیر همون پست کامنت گذاشتم. الینامو آناناس و کمپوتش و آب کرفس و هر چیزی که توصیه شده میخورم اما بدتر شدم
دانش جون خدا نکشتت چرا استرس میدی اخه بجاش دعا کن بینی من خوب شه دختر جون با آقای سعید موافقم بلاخره ناراضی پیدا میشه من از ١٨ سالگی میخواستم عمل کنم و هیچ دکتر بدون ناراضی رو ندیدم ، اگه جرأت ریسک نداری اصلا سمت عمل نرو ، چون هیچ دکتری حاضر نیست شما رو با تضمین عمل کنه آلما جون بنظرم خودشون بودن ، یادم نیست درست ولی فکر کنم به من گفت دکتر قبل عمل بهش گفته بود شاید رتوش لازم بشه مثل اینکه دیگه خیلی پوستشون نازک بود! ناربن اگه ترسیدی خب کنسل کن نرو
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
من از دکترم راصی نیستم الان فکر میکنم پیش هر کسه دیگه ایی رفته بودم بهتر درش میاورد واسم کمکاری کرده .حتی قسمت استخوانی بینیمو درست تراش نداده واقعا از زیبایی چیزی نمیدونه دکتر مصباحی،شیراز دکترم بوده شنیدم جدیدا کاراش خیلی ترمیمی میشن
رزی دیروز خیلی عطسه میکردم و بینیم کیپ بود از دکتر پرسیدم .گفت نترس با دهن باز عطسه کن . بعد گفت بینیت یکم قرطی شد فکر کنم . یعنی یک قوس ملایم دادم. اگه واقعا اینجور باشه که خیلی خوبه دیگه نبینم براش بیایا دکتر به این خوبی به به
اول این که دکترو کجا دیدی تو؟! بعدشم الان داری پز قوس بینیتو بهم میدی ؟! بیتربیت!
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
نه نرگس سرمو گول نمال دیگه دکتر خونش حلاله
2810