2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015474 بازدید | 66527 پست
بیخود از سجادیان دفاع نکن فریما خیلی ازش دفاع کنی واسه دکتر توام میاما!!! حالا عکست چیشد گفتی ٣شنبه میذارم
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه رزی با توهه. فریما قوس ملایم دکتر ما یعنی اصلا هیچی. من فقط میخواستم مثل خط کش صاف نباشه. رزی میگم بیا از این به بعد هماهنگ کنیم با هم بریم دو تایی براش بیایم تاثیرش بیشتره
فکر نکنم طوری باش فریما ، من که بینیم خیلی خشک بود ، ترشح و اینا نداشت فقط چند باری یخورده از سرمو قورت دادم ، فعلا که زنده ام ولی منم، اون موقع که هنوز عمل نکرده بودم، یکی رو مطب دیدم واسه کم کردن قوسش و یه مشکل دیگه ، بعد دوسال اومده بود ترمیم ، من میگفت قسا قشنگه ، میگفت خدا کنه سلیقت بعد عمل عوض نشه! دوست دارم برم پیداش کنم ببینم خوشحاله به بینیم دکتر قوس نداده
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
میگه تاثیر دارو بیهوشیه خل شدی
سلام به به چقدر فعال شدید بچه ها نرگس گرفتگی بینی که طبیعیه... بعد از 10 12 روز کاملا اکی میشی عطسه و سرفه هم که با دهن باز باید باشه بچه ها قوس مد نیست؟ عایا لباسه که مد بشه و از مد بیفته فکر کنم هر چی به صورت میاد دکتر همون کارو قاعدتاً انجام میده بینی من اندکی قوس داره. یعنی من الان دمده هستم عایا؟ آلما جون تو کجایی پس؟ نمونه کارای پزشک یگه ای رو ندیدی؟
با اینکه دماغای عروسکی و خوکی و موکی خیلی خیلی بی کلاس و دمده شدن موافقم ... اما قوس نه ...من خودم قوس میخوام ... قپس باعث میشه صورت بیبی فیس تر بشه ...من که دوست دارم خدا کنه دکتر زیر عمل از دستش در بره ... یه قوس باحال به مماخم بده.... گفت یه ملایم میدم..،اما من ازملایم یکم بیشتر میخوام...خدا کنه بشه
ن اگر بخوام دی عمل کنم کی باید به نتیجه برسم به نظرتون؟؟ منظورم اینه اکثرا دکترایی کهاینجا صحبتشون میشه پروسه ویزیت تا نوبت دهیشون چقدر طول میکشه؟؟یه سوال دیگه، من اگر یه تیغه بینی ظریف بخوام به ترتیب کیا رو بهم پیشنهاد میدین؟؟ چون استخون تیغه بینیم خیلی پهپه
href="http://lilypie.com/">Lilypie First Birthday tickers
2810