2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015542 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام امیدوارم خوب باشید سوال پرسیده بودید راجب سامی من 3 روز تو مطبش نشستم و کارارو دیدم واقعا چه گوشتی و چه استخوانی همه زیبا بودن البته برای منم هم هزینه مهم بود هم اینکه یه بینی باشه برای همه دوران یعنی تابلو نباشه و زیبا باشه به منم بیاد ولی در کل تنها کسی بود که بعد از 3 روز هیچ بینی خرابی تو مطبش نیومد
فریما جون از پاسخت ممنونم. نمی دونم چرا دوشنبه که من رفتم نتونستم چیزی ببینم به اون صورت. خیلی چیزی دستگیرم نشد از مطب سامی. تعداد مریضا کلا کم بود. خودم هم دندون در داشتم. منشی هم حساس بود آخرش که بیرون کرد ما ها رو که اومده بودیم نمونه ببینیم. حقیقتش من کار اون خانومی که می گم ناراضی بود رو دیدم خیلی خوب بود، به اون صورت می یومد. اما به صورت من نه. در ضمن گوشتی هم بود گمونم. اون دو تای دیگه که استخوانی بودن هم معمولی بودن واقعا یکیشون که بگی نگی یه خورده انحرافم داشت. کناره های استخوان بینی انگار خیلی تراش خورده بود.. یه خانم هم که گوشتی بسیار بزرگ و با شکستگی بود، دماغش خیلی خوب شده بود نسبت به قبل. اما خوب نکش کمی تیز بود من دوست نداتشتم. به صورت خودش می یومد. فریما جون مطب سامی چه روزایی و کی بریم نمونه چند ماهه بدون چسب می شه ببینیم؟
سلام ماهیلای ورم به شدت دارم صورتم افتضاح کبوده حتی پیشونیم هم کبوده و ورم کرده کل صورتم بنفش شده اما به طرز عجیبی درد ندارم اصلا از روز اول هیچ دردی رو حس نکردم نمی دونم چرا حس ندارم
سلام ماهیلای جون. نه هنووووووز، مونده تا دلم قرص شه... هنوز به اون حد از اطمینان نرسیدم. یه وقت دیدی اصلا عمل نکردم حتی... بچه این دکتری که هانا معرفی کرد به نظرم جالب اومد. متخصص از آمریکا است. هانا جون واسمون بیشتر می گی؟ شما نمونه زنده دیدی ازش؟ هزینه اش چه قدره؟ چند تا کار پرفکت تو عکساش بود اما نمی دونم چرا صحبتش هیچ کجا نیست...
2810