2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016099 بازدید | 66529 پست
ممنونم ازت sahara جون. اطلاعات خوبی بود. راستش چون دکتر سایت نداره نتونستم متوجه شم سبک عمل دکتر چه طوره. شما عکسی به عنوان نمونه ازش دارین؟ انحراف، غیر قرینگی چیزی ندیدین؟ من می خوام نوک بینیم گرد باشه، البته الانم گرده تیز اصلا نمی خوام. می خوام پره های بینیم هم قشنگ گرد باشه. اینطوری هست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه من هیچ کار خرابی ازش ندیدم.... فقط یکی بود همون که گفتم روز سوم عملش بود اون خیلی بزرگ بود که فکر کنم برای ورمش بودچون عکس قبل عملشو که به یه دختر دیگه نشون داد اون یکی بش گف وای دکتر دیگه بهتر از این ننیتونس کار کنه عالیشده و این حرفا.......منم خودم گرد دوست دارم ولی نمونه هایی که تو مطب از دکتر دیدم نه میشد بگی سرش گرده نه تیز.... تیز که اصلا نبود ولی گرد گردم نبود.....
واااای من عین عکس دومی که اسمان گذاشته دختره تو ماشینه میدوستم یعنی دکتری هست ک عملش اینجوری باشه؟ چون بنظرم هم ب صورتم میاد هم زیاد دستکاری نمیشه من میخواااااااام ، کدوم دکتر این مدلی عمل میکنه بنظرتون؟؟ اسمااان از نیم رخ یا عکس دیگه ای نداری ازش ؟؟ البته رنگ رژشم قشنگه ماته و یکدست چقد دنبالشما ههههه
سیما جان تسلیت میگم روحشان شاد و یادشون گرامی . بچه ها فردا چی با خودم ببرم؟ آبمیوه طبیعی خراب نمیشه؟ رزی و فاطمه قبل از عمل دکتر میاد بپرسه چی میخوام؟ چند ساعت بعد از عمل آب میشه خورد؟ امضای پدر که ضروری نیست بالای هجده سالمه؟ بعد از عمل دکتر میبینه بعد مرخص میکنه یا دیگه نمیاد؟ اینجا در حضور جمع دارم میگم تو اتاق عمل بگه دماغت بزرگه پا میشم میام خونه هااا
بیمارستا عمل میشی یا کلینیک؟؟ اگه کلینیک که چون زود مرخص میشی میری خونه آیز خاصی نمیخواد.... یه بالش یو شکل ببر با خودت ... آبمیوه هم خراب نمیشه نترس لباس و مانتوی جلو بازم بپوش لباس راحت دیگه ....
سلام بچه ها کسی درمورد دکتر میلانی نظری نداره؟ من تو مطب از کاراش خوشم اومد و تصمیم گرفته بودم باهاش عمل کنم ولی چون اینجا نظر چندانی راجع بهش ندیدم دارم دو دل میشم اگه اطلاعاتی راجع بهش دارید ممنون میشم بهم بگید
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
چیز خاصی نمیخواد ببری نرگس جون . فقط یه لباسی ببر ک از جلو دکمه داشته باشه . اب میوه ی اناناس هم پرستارا ب من گفتم بخرم واسه بعد عمل . خرابم نمیشه میزارن تو یخچال :-D دیگه اینکه دکتر قبل از عمل میاد میپرسه ازت باز چی مد نظرت بوده ولی اون جو اتاق عمل یه جوریه ک شاید یادت بره ... خیلی اگه چیز خاصیه یا خواسته هات زیاده بنویسیشون بهتره :-D من ک بعد عمل دکتر رو ندیدم...فک نکنم ببینیشون فقط تو دفترچت خودشون داروهایی ک باید بخوری رو مینویسن پرستارا میدن ب خانواده . بالش یو شکل منم نداشتم مشکل خاصی هم نبود .. فقط حتما تو ماشین داری برمیگردی یکی کنارت باشه من همش سرم اینور اونور میشد داروی بیهوشی تو بدنم بود هنوز حالم سر جاش نبود :-D