2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015427 بازدید | 66527 پست
سلام به همه من رفتم دکتر و برگشتم امروز 21 امین روز عملم بود دکتر بسیار راضی بود. تعداد چسبها رو از 4 تا به 3 تا کاهش داد. بهم گفت تا 10 روز اینده چسب باید شبانه روز روی بینیت باشه و 10 روز بعدش فقط شبها و دیگه چسب لازم نیست. 1 دی هم میرم عکسهای اتلیه ایم رو میگیرم. گفت میتونی ورزشهاتو انجام بدی و برقصی.. با توپ هم کار نکنم که بینیم یه موقع ضربه نخوره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نرگس جونم کلا نقاهتش یه هفتس .... خودتم میدونی که هفته اول کسی دانشگاه نمیره حالا اگه خیلی حساسی یه استعلاجی از دکترت بگیر به استادات نشون بده هرچند خودتم ببینن میفهمن که نمیتونستی یونی باشی تا برات غیبت نزنن گلم بعدم این که اگه امکانش هست یه گردنبند طبی نرم بخر ببند دور گردنت برو یونی که سرت زیاد به طرف پایین خم نشه اگه به نظرت مسخره نمیاد یه دونه از این ماسکا که برای سزرما خوردگی میزارن یا برا اتاق عمل هست ...شل باشه بگیر بزار جلوی دماغت برا پقتایی که زیر آفتابی ...با خودت سرمم ببر هر دو ساعت یه بار بینیتو بشوری .... تو جاهای شلوغم نباش دیگه خودت میدونی...ایشالا که چیزی نمیشه
رسپینا جون حالا میخواى روتوش کنى؟ مشکلت چى بود؟ منم ٣هفته پیش رفتم پیشش گفت روتوش میخواد ولى روتوش نمیکنم فکر نمیکنم خوب شه، اگه تو روتوش کردى خیر بده ببینم عکستو ،
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
منم مطب گردی داشتم کارای ددکتر سامی عالی بود کارای علامه خوب بود و کارای دکتر محسن اسلامی برای بینی استخوانی خیلی خوب دکتر خاص احمدی خوب دکتر عباسی بد نبود دکتر صحرائیان بد و کلا زیر دست بهترین دکتر هم ریسک داره
2810