2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زهرا : دکتر سجادیان روز هفتم اون گچ روی بینی رو برمیداره .. و روز 10 12 بخیه هارو میکشه .. نمیدونم لازمه تا کشیدن بخیه ها تهران بمونی یا نه .. اگه لازم بود که خوب 10 12 روز طول میکشه .. اگه نه همون روز که گچ رو بردارن میتونی بری و از اون به بعد خودت چسب بزنی ;)
فاطمه جان خودت یه ساعتیو بگو که عکس میزاری .... همه بیان اون ساعت ببینن ستاره جون این چه شوخی بود دوستت کرد؟! مطمینی شوخی بود اصن؟ آخه آدم به شوخی محکم میزنه به دماغه دوستش ؟؟؟ به نظر من زنگ بزن به دکترت بگو جریانو ..اگه لازم دید معاینت کنه ... به نظزم ارزششو داره یه بار دیگه از خوزستان بری تهران برای دماغت... به دوستتم یاد بده هر شوخی جالب و با مزه نیست ...شوخی شوخی جدی میشه...من که از دست دوستت حسابی عصبانیم
شکیبا جان کارای دکتر محبیو دیدم آره کارای تو اینستاش خیلی قشنگ بودن اصن یه لحظه به سرم زد عملم با دکتر کوچک زادرو کنسل کنم برم با این عمل کنم دکتر کوچک زاده که اصن هیچی باش نوبت داری یهو غیب میشه میره تا یکی دو هفته هم پیداش نمیشه به من که هنوز نوبت عمل نداده ...ولی فک نکنم تا ۲۸ مهر عمل بشم دلم میخواس قبل مهر عمل کنم
فاطمه جون مبارکه عزیزم ، تو این فیلم یکی مونده به آخر تو اینستا ی دکتر نیستی؟!
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
2810