2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015504 بازدید | 66529 پست
نترس استرس نداشته باش منم شنبه دیگه عمل دارم خدا رو شکر انقدر هفته پر ترافیکی دارم وقت نمی کنم به عمل فکر کنم . عمل بینی ترس نداره به هیچ وجه فقط مراقبتهای بعدش یکم سخته اونم چند ردز اول

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فریما جان عمل بینی اصلا اصلا ترس نداره... من خوم جزء ترسوترین موجودات روی زمینم.. ولی واقعا این جراحی هیچ چیز خاصی نداره که بخوای ازش بترسی.. در حین عمل که بیهوشی و چیزی حس نمیکنی.. بعد از عمل هم اصلا از درد و .. خبری نیست... فقط به خاطر تامپونی که تو بینیت هست باید از دهان نفس بکشی.. این تنها سختی جراحی بینی است. حتی کشیدن تامپون و برداشتن پلاستیک از روی بینی هم درد نداره.. تازه اگر بیمارستان جراحی کنی هم اطمینان خاطرت از عمل بیشتره و هم بعدش تو بیمارستان مراقبتهای خوبی ازت به عمل میاد.. کلا که عمل خوبیه به نتایج خوب عمل فکر کن.. بعدش خودت رو تو آینه می بینی و بیشتر از قبل، از دیدن چهره ات لذت میبری
سبا جان بعد از عمل کار سنگین نباید انجام بدی و دولا نباید بشی.. کلا باید دراز بکشی اونم طاق باز و سرت بالاتر از پاهات باشه ولی در مجموع مراقبت خاصی احتیاج نداره که کسی بخواد انجام بده ... من خودم بنیه ضعیفی دارم و بعد از عمل، به خاطر بیهوشی احساس ضعف میکردم.. وگرنه که خود بینی جراحی شده بی آزاره
سلام بچه ها جون دیروز یه خانمی رودیدم که بینیشو عملیده بود ازش اسم دکترشو پرسیدم گفت دکترمسعود راستکاری متخصص گوش وحلق وبینی و جراح زیبایی 8سال پیش عمل کرده بود.خوب بود وگفت 6نفر از دوستام و فامیلامم بعدازمن رفتن پیشش.به نظر من تیغه بینیش خیلی صاف بود و قوس نداشت که گفت خودم اصرار کردم چون اگه خیلی تیغه تراشیده بشه بعدازچندسال احتمال ریزش بینی ومشکلات تنفسی هست
دوستان سلام. من کاربر خاموش بودم یه مدتی تصمیم به عمل گرفتم و پستای اینجا رو می خوندم. من دیروز به اتفاق یکی از دوستان رفتیم مطب دکتر محبی و کامیابی. شرح مطب گردی رو براتون می ذارم تا بلکه مفید باشه. اول رفتیم مطب محبی، دو سه نفر با چسب یا گچ نشسته بودن که چندان چیزی نمی شد فهمید، یه دختری بود که می گفت 2 ماه از عملش می گذره، بینیش طبیعی بود از نیم رخ مشکلی نداشت اما از روبه رو به خصوص نوک بینیش ورم داشت، پایین بینیش هم قبل عمل گوشتی بوده. از زیر که نگاه می کردی سوراخ بینی سمت راست خودش کمی زاویه دار تر از سوراخ چپ بود که من گذاشتم پای ورم. بعد یه خانم دیگه با خواهرش اونجا بود، بینیش کاملا گوشتی بود اما هیچ تغییری انگار نکرده بود کاملا بی فرم ، نه تیغه بینی معلوم بود نه پره ها گرد بود اصلا هیچی. خمیری شکل بود بینیش، اومده بود صحبت کنه با دکتر که چرا اینجور شده و گویا دکتر هم پذیرفته بود و گفته بود صبر کنه مدتش سپری شه بیاد برای ترمیم و عمل مجدد. بعد از اون یه دختری رو دیدم که می گفت 10 سال پیش عمل کرده، بینیش کاملا استخونی بود اما بسیار کج، و سوراخ بینی سمت راست کاملا زاویه دار، اما بینی سمت چپ به زاویه عمود نزدیک تر بود. این باعث شده بود بینی کج دیده شه، البته به نظرم تیغه اش هم کج بود کمی. اینو که دیدم خیلی تو ذوقمون خورد.
بعد رفتیم مطب کامیابی یه کوچه بالاتر همین طور تو مسیر که داشتیم می رفتیم کلی دختر دیدیم که با چسب سفید به بینی داشتن عبور می کردن و معلوم بود همه بیمار یه دکتر هستن. به نزدیک ساختمون که رسیدم تعداد بیشتر شد، دیگه تو راهرو، تو آسانسور زیاد بودن همه با چسب. مطبش اینجوریه که 2 تا اتاق کاملا جدا از هم داره، یکیش منشی داره و بیمارا میان میشینن تا ویزیت شن، یکی دیگه اتاقیه که عمل شده ها 4 روز یک بار میان واسه تعویض چسب بینی و فقط صندلی داره و یه سرویس بهداشتی. دستیارای دکتر اونجا چسب عوض می کردن و تو فاصله ای که بچه ها چسب بینیشون رو باز می کردن که برن تو اتاق خیلی خوب می شد تحقیق کرد، اما اینقدر تعداد عمل شده ها زیاد بود که انگار کارخونه بینیه. هر کدومم یه جور بودن. اونجا ما فقط یه بینی خیلی خوب دیدیم که 2 ماهه عمل شده بود و البته بینی خودشم خیلی کمکار بود قبل عمل. بقیه چندان چنگی به دل نمیزدف خیلی معمولی. حتی رو یکیشون که دقیق تر شدم، خودشم گفت سوراخاش تابه تا بود از پایین که می دیدی. تا این که یه دتر خیلی لاغری با مادرش اومد که پنجشنبه یعنی سه روز قبلش عمل کرده بود. خیلی حالش بد بود پلکاش کاملا قرمز و متورم بود، شده بود قد یه عدس چشماش مادرش گفت طب کرده خیلی درد کشیده بیچاره، ضعیف بود خودشم، گفت کم خونی هم داشته. اون که رفت تو صدای داد و فریادش اومد و ما از ترس پا به فرار گذاشتیم... به شخصه خیلی حالم بد میشه از اینطور صحنه ها. دوباره برگشتیم مطب محبی. این بار یه نمونه 14 ماهه از دکتر نشسته بود، ظاهرا خیلی خوب بود اما زمانی که نزدیک تر شدیم و باهاش صحبت کردیم احساس کردم کمی کجی می بینم. وقتی خواهش کردم که از پایین ببینم دقیقا همون تابه تا بودن سوراخای بینی رو می شد دید: سوراخ سمت راست زاویه دار اما سوراخ سمت چپ عمود تر به صورت. دو تا دیگه هم بود یکی گوشتی یکی استخوانی که هر دو هنوز خیلی ورم داشتن البته نمی دونم چند ماه از عمل می گذشت. یکی از اون ها هم همچنان این مشکل عدم قرینگی رو داشت اما خوب کمتر. جای بخیه ها هم عموما رفته بود و خیلی زیر بینی بود دیده نمی شد. خلاصه که این دو تا دکتر دیگه جزو لیستم نیستن و اگه بقیه جاها هم اینطور باشه اصلا عمل نخواهم کرد.
دکتر راستکاری، دکتر فتح سامی نفرات بعدی هستن. دکتر یحیوی و دکتر سجادیان هم بعدش که برم ببینم. البته از دکتر ابیانه یه کار خیلی خوب دیدم. اگه باز به نتیجه نرسیدم زینلی، حق گذار، کوهستانی و نمی دونم...
دوست من بینیش رو با کامیابی عمل کرده... بینی گوشتی داشت.. بعد از عمل بینیش نسبت به قبل از عمل خیلی خیلی بهتر شده... اما من بینیش رو دوست نداشتم.. حس کردم بینیش خیلی کوچیک شده و سوراخها خیلی پیداست.. ولی خودش قوس بینی و مدل بینیش رو دوست داره
آره ماهیلای جون، دیروز اولین بار بودن که در عمرم مطب دکتر بینی می رفتم. خیلی با اون چیزی که تو ذهنم بود فاصله داشت همه چیز. انتظار داشتن بعد از این همه جستجو و گشتن، به دکترای خوبی رسیده باشم اما خوب این طور نبود. آره کامیابی قوس داره بینی هاش یه کم. البته منم از بین اون 6 7 تایی که بدون چسب تونستم ببینم از یکی خوشم اومد.
2810