2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015576 بازدید | 66529 پست
آره پیش زارعی عمل کرده محل کارش نزدیک زارعی بود خودش میگه دو سه ماه روزایی که مطب بودن میرفتم نمونه میدیدم ناراضی ندیدم . البته سلیقه ای هم هست شاید شما خوشت نیاد. اما هر چی بیشتر بری مطب گردی و نمونه ببینی دستت میاد چه مدل بینی دوست داری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها چبزی که قبول نمیکنه واقعیته یا جلوی بقیه مریض ها آدم رو مسخره میکنه یا انچنان باعصبانیت جواب میده که از پرسیدنت پشیمون میشی خانم رسپینا خواهش میکنم از عدم تقارنی که میگید عکس بذارید
رامان کیو میگی ؟ نگارین مبارکه. خدا رو شکر که فرمش رو دوست داری بچه ها من دو هفته مونده به عملم چند روزه اشتهام رو از دست دادم هیچی نمی تونم بخورم همینجوری ضعیف هستم چکار کنم
من امروز رفتم ، دکترم اومده بود خیلی دلم براش سوخت ، حال نداشت راستی بینیم بهتر شده نسبت به قبل ولی من هنوزم ناراحتم و این توانایی رو دارم که دکتر یکم حالش بهتر شد برم مطب رو سرش خراب کنم رسپینا جون چهارشنبه ساعت چند میری؟!
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی