2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015579 بازدید | 66529 پست
سلام نرگس جووون ، یکم بهتره ولی قوس اینا نداره هنوز :| امروز فکر کنم میشه هشت روز که فوت شدن پدرشون ولی ناربن میگه انگار دکتر هنوز حال نداره بیاد :| میترسم تا ٤٠ام نخواد بیاد اصلا بینی منو ندیده بعد عمل :|
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
سلام رسپینا جون ، خوبی؟! به من گفتن این هفته میاد هنوز که نیومده اینقدرم که ناراحتم میتونم برم مطبشو از منشی و دستیار و همه چی پاک سازی کنم 😈 شما بهتری؟! بینیت بهتر نشده ؟!
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه بدونم فاطمه گفتم شاید حالا یه ماساژی چیزی داد رسپینا جون ، ایشالا رتوش که کردی تمام مشکلاتت حل میشه ، فقط ببخشید اشکالات بینی شما از کی مشخص شد؟!
مرسی , میخواستم باهاش حرف بزنم ، اخه خیلی با فرم بینی ok نیستم
آره ماهیلای عکس گذاشتم انقدر که گفت گردنت رو تکون نده و عکس گرفتن رو تکرار کرد داشتم از عمل پشیمون میشدم رزی مگه بینیت چجوری شده انقدر ناراحتی عزیزم ؟ چرا هی منتظر اشکالاتی دوستم ؟ رسپینا شما هیچ کدوم از مشکلاتت درست نشد کل تاپیک رو خوندم یادمه شما 4 دی عمل کردین اما یادم نیست بینیتون چجوری بود و دکتر قبل از عمل چی بهتون گفت . ایشالا که با همون روتوش حل میشه واااای چرا سجادیان اینطوری شده
نرگس جون بینی من دقیقا مثل بینی الین هست با دکتر ابیانه مشاوره رفتم فقط سجادیان هم خواستم ببینم اما همش وقفه میوفته امروز زنگ زدم گفتن 18 ام بیام از مهر هم دانشگاه دارم نمیدونم چیکار کنم
دو هفته !!!!!! پس عملاش رو چکار میکنه تو این دو هفته؟؟؟ آهان بینی الین بیس خوبی داشت برای عمل برای شما هم اگه اینطور باشه نتیجه خوبی میگیری حالا ناربن تو این فرصت بازم بگرد کلی دکتر دیگه هست. همین یحیوی که الین عمل کرد . منم ابیانه رو رفتم مطبش خیلی بی نظم اداره میشه
ناربن دوست من سه سال پیش پیش محسن زارعی عمل کرد بینیش استخونی بود با پوست نازک که عمل کردنش کار سختی نیست انصافا هم خوب شده خود دوستم میگه سه سال پیش خیلی تحقیق کردم همه راضی بودن. من به یک دلیل کاملا مسخره اونجا نرفتم یحیوی هم که 7.5 میگیره اگه میتونی بیشتر بدی اینم گزینه خوبیه تاپیک رو خوندم فرهنگ هم خوب بود انگار اونایی که باهاش عمل کردن راضی بودن . من میگم حالا که مشاورت عقب افتاده از این فرصت استفاده کن یک لیست تهیه کن برو مطب گردی