2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015616 بازدید | 66529 پست
سلام ساناز جان من با دکتر حمید محمودهاشمی عمل کردم تو بیمارستان کسری سبک کارش طبیعیه.. فانتزی و عروسکی درنمیاره.. یعنی چیزی که به من گفت همین بود از قبل از عمل عکس به این واضحی ندارم... فقط همینو بگم که دوستم میگه چطور تونسته از اون بینی قوزدار دراز همچین چیزی دربیاره موندم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساناز من خیلی سرچ کردم نتونستم اینستا یا حتی سایتی براش پیدا کنم. متخصص و جراح فک و دهان و صورت هستند خود دکتر 7 تومن.. هزینه یک شب بستری در بیمارستان هم که جدا بود ولی همین طوری سرچ بکنی میتونی مطلب درباره اش پیدا کنی.. چون فکر کنم جراحیهای فکش خیلی عالیه
از مدل بینیم خوشم میاد.. نمونه هایی که دیده بودم همگی طبیعی بودند.. مثلا از حدود 5 6 سال پیش که برای اولین بار به مطبشون مراجعه کردم برای ایمپلنت دندان مادرم، بینی منشیشونرا دکتر عمل کرده بودند.. خیلی خوب بود.. الان هم که میرم مطب باز بینی منشی خیلی خوبه.. اصلا متوجه نمیشی که عملیه.. فکر میکنی بینی خودش همین طوری بوده.. برای من این طبیعی بودن خیلی مهم بود... بعد از عمل هم که اصلا درد نداشتم.. تو هیچ مرحله ای از جمله کشیدن تامپون و برداشتن پلاستیک خبری از درد خاصی نبود.. کبودی خیلی کمی داشتم.. ولی صورتم ورم داره .. تنفسم و بویاییم خوبه.. مشکلات بینیم هم برطرف شده.. من تا اینجای کار راضی هستم
مرسی الین جان ساناز اگه همین الان به دکتری اعتماد داری و دلت با اونه، به نظرم اصلا شک و شبهه تو کارت نیار و تصمیم قطعیت رو بگیر.. قطعا همه دکترها هم نمونه خوب و هم بد دارند ... پس هیچ چیز صد در درصد نیست من اصلا مطب گردی نکردم.. وقتی از کار ایشون خوشم اومد و نسبت به کارش اعتماد پیدا کردم، سعی کردم به همه ترسها و تردیدهام غلبه کنم. چون واقعا تصمیم سختیه تصمیم گیری در مورد بینی خیلی خیلی سلیقه ایه... ممکن من از مدلی خوشم بیاد که شما دوستش نداشته باشی و برعکس.. بنابراین ببین کار کی به دلت میشینه
من خانوادم روی زیبایی خیلی حساسن همین حالا هم راضی نیستن چون از کار دکترا مطمعن نیستم ،اینکه برم پیش یه دکتری دماغم بدتر بشه یا اینکه خط عمل روی بینیم بیفته اصلا دوست ندارم، سجادیان بعضی از کاراشو دوست نداشتم چون هنوز بینیشون بزرگ بود و خط عملشونم خیلی ضایه بود ،نمیدونم باید حتما یه سربیام تهران ولی برام مشکله
بینی من استخوانی قوزدار دراز بود.. من اصلا نمیتونستم عکس نیم رخ یا حتی تمام رخ از خودم بگیرم.. فقط بینیم دیده می شد روزی که برای اولین بار برای بینی مشاوره شدم بهم گفت بینی درشتی داری.. ولی نتیجه عمل خوب میشه.
بینی گوشتی چه تعریفی دارد؟ این باور نادرست که گفته شده بینیهای قوز دار و منقاری شکل بعد از عمل، زیبا و بینیهای گوشتی بد شکل میشوند ناشی از نتایج روشهای سنتی جراحیهای بینی است. بینی گوشتی، بینی پهنی است با پوست ضخیم وبافت غضروفی ناچیز. روشهای نوین اصلاح اینگونه بینی‌ها با روش جراحی سنتی قبلی کاملا متفاوت است. درجراحی بینی گوشتی، استفاده از روشهای تقویت اسکلت بینی به منظور افزایش حمایت بافتهای نرم بینی ضرورت دارد. جراحی این نوع بینی‌ها با استفاده از روشهای جدید با نتایج مطلوبی همراه است. در روشهای جدید به جای برداشته شدن بافت گوشتی بینی، جراح سعی میکند اسکلت نوک بینی را با افزودن بافتهای پیوندی تقویت کند تا فرم مطلوب نوک بینی ایجاد شود.