2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015562 بازدید | 66529 پست
❥ SanaZ⇝ اره من که خیلی راضیم . بینی من گوشتی بود از نوع بدجورش و پیش دکتر محسن حجت رفتم گفت من نمیتونم . پیش فرهنگ مجد رفتم گفت 20.30 درصد تغیر میکنی و عمل نکنی بهتره . بعد با تحقیق دکتر سجادیانو پیدا کردم . وقتی برا مشاوره رفتم اصن تخریب شخصیتیم کرد و گفت اصلا امید وار نباش و عمل نکن برو روی اعتماد به نفست کار کن . ولی من چون کاراشو دیده بودم و اخلاقشو شنیده بودم که تو مشاوره انتظار طرفو میاره پایین نا امید نشدم و باهاش وقت عمل گرفتم . و اصلا یادم رفت که بهش بگم چی میخوام تو اتاق عملم که رفتم درجا ماده بی هوشی رو بهم زدن بعد دکتر اومد اصن دیگه نشد بهش بگم ولی بعد عمل دیدم واقعا بینی مو ازین رو به اون رو کرده. خلاصه من که راضی ام.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ااا آقا سعید شما رو هم تخریب شخصیتی کرد؟
بذار بینیمو عمل کنه انقدر دماغ خودشو میزنم تو سرش
ماری جون به نظر من یحیوی طبیعی و نیمه فانتزی یا بین این دو . خیلی فانتزی و مصنوعی عمل نمیکنه سجادیان فانتزی نداره به جز یکی که این اواخر گذاشت شاید بینی خیلی کمکار رو فانتزی عمل کنه مثلا من یک سری مطب بودم یک دختره بینیش کوچک بود قبلا هم پیش یک دکتر دیگه برای انحراف عمل کرد و یکم کوچکتر کرد میگفت راضی نیستم تغییر نکرده بعد رفت پیش سجادیان هم میگفت طبیعی میخوام دکتر بهش میگفت باید یکم قوس بدم چون بینی الانت طبیعیه دیگه
فعلا که شبیه گلابیم هنوز گچ دارم ولی در اولین فرصت عکس میزارم دکترم خداکرمی بود من که فعلا چیزی ملوم نیس که بگم راضیم یا نه ولی خود دکتر و دوس دارم
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
نرگس جون ویتامین C بخور ، قرص آهن یا موادی ک خون سازه ، به هیچ وجه ویتامین E مصرف نکن ، آب کرفس و ایناهم بعد عمل تاثیر محسوسی نداره چ برسه قبل عمل میگم خوبه دکتر این هفته نبود نرگس وگرنه توام الان باید بر میگشتی به مرحله ی انتخاب دکتر الین جون تبریک میگم بینیتون خیلی شیک شده
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
ساناز جون بینی کلا خیلی پرکار نبود ، گفت قوس میدم نداد ، حالا شاید نمیشد، نمیدونم فکر کنم دکتر در نهایت جوری عمل میکنه ک فکر میکنه بهت میاد واسه همین زیاد خودتو خسته نکن ، محلشم نذار ، من شنیدم ذاتا اعصاب نداره به هیشکی قول عالی یا ١٠٠٪ نمیده ، گرچه با من خیلی خوب و مهربون بود ، هرچیم گفتم قبول کرد :|| مثلا 😐 آقای سعید بینیتون مبارک خیلی خلاصه با قوس ، بی قوس من فعلا از لحاظ روحی این توانایی رو دارم ک برم مطبشو رو سرش خراب کنم
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
ن نرگس اگه دکترو میدیدم روز باز کردن گچ الان دیگه دکتری نبود ک تو بری پیشش
رزی دختر تو چقدر کم تحملی عزیزم تازه دو روزه اسپیلتت رو بر داشتیا رزی کاش یک عکس میذاشتی ببینم بینیتو به من که گفت نمیشه قوس بدم بر نداره یک قوز هم بهش اضافه کنه رزی اگه اصلا قوس نداده باشه چون قبول کرده وظیفشه برات روتوش کنه حالا بذار بیاد خودش باهاش صحبت کن ببین چی میگه ایشالا که ورمات میره قوسش معلوم میشه و به مماخ دلخواهت میرسی عزیزم
وااای رزی بهش رحم کن به خانواده اش رحم کن تازه یکی رو از دست دادن به من رحم کن بی دکتر میمونم بذار بینی منو عمل کنه چند وقت هم بگذره من که کارم باهاش تموم شد برو بکشش فقط قبلش منو صدا کن یه دور تخریب شخصیتیش کنم
اولا ک ٣ روزه بی سوات ، بعدشم راه نداره ، اصرار نکن 😐 ، تازه قوز بمونه فوقش رتوش میشه دیگه 😐بهتره از اینه ک مدلش بهت نیاد ولی من هنوزم بنظرم سجادیان گزینه مناسبیه واسه عمل طبیعی 😁 انقدر ک من صادقم
رزی مگه مدل بینی تو بهت نمیاد اصلا الان بعد از سه روز مدل داره که بیاد یا نیاد؟ حالا که اینطور شد به دکی میگم نذاشتم بکشیش مماخم رو خوشگل عمل کنه برای تو رو هم اصلا روتوش نکنه