2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015497 بازدید | 66529 پست
ممنونم ماهیلا جان ، مرسی از امیدی ک دادی ولی فرم بینی اونی نیست ک من میخواستم مثلا خیلی صافه بچه ها از کی میشه راجب سوراخای بینی قاطعانه نظر داد ؟!
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رزی جان : خیلی باید صبور باشی .. اصلا الان نه قضاوت کن نه ناراحت باش و ناراضی . من از یکی دو نفر نشنیدم ک...تقریبا همه میگن بینی خیلی تغییر میکنه بعد 4 5 مااه..شاید ورماش بره یه کم قوسش بیشتر معلوم شه... حالا من هی فک میکنم قوسم زیاده....همه میگن نیستا...خودم این حس رو دارم....البته نوک بینی من خیلی خیلی ورم داره و چاق و چله است...دکتر گفت این بخوابه بیاد پایین قوست از این کمتر میشه . من ک مطمعنم دکتر کارشو بلده...شما هم اصلا نگران نباش....نگرانی از الان واااقعا بیخوده... توکلت ب خدا باشه عزییییزم ♡♡
مرسی فاطمه و الینامو جون فاطمه فکر کنم همون قوز روی بینی باشه ک تا دو ماه اول طبیعیه استخون درحال ترمیمه و یکم برآمده میشه ولی فکر کنم مال رسپینا جون همین طوری مونده بود، اونایی ک میمونه مال خوب تراشیده نشدن بینی شما میدونین اون مدلش از کی مشخص میشه؟! فاطمه قوس ک خوبه ، بینی من خیلی صافه گفتن بخاطر ورمه ، کاش خود دکتر بود ازش میپرسیدم
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
سلام دوستان من بینیم استخونی غضروفی هست ،به صورتم میاد یعنی از جلو خوبه ولی از نیم رخ درازه ،دوسش ندارم میخوام بینیمو کوچیک و دخترونه بشه ،نمیخوام قوس دار بشه و از نیم رخ هم درازیش کم بشه بنظرتون دکتر سجادیان خوب هست برای بینی من میخوام طبیعی بشه،،؟؟؟
ساناز اگه طبیعی میخوای دکتر خوبیه من کار خراب اونجوری ازش ندیدم ک شدید باشه ، ک کل بافت بینی رو از بین ببره و بینی، ی ترمیمم حسابی بخواد ، یعنی معمولا ایراداشو میشه با ی رتوش رفع کرد ، خودم ک فعلا درصد رضایتم رو ٤٠ئه تا ببینم بعد چطور میشه من قوس دوست داشتم ساناز جون اصلا نداده ولی هیچی ی سر مطبش برو نمونه زیاد میبینی ، با خودشم حرف بزن ببین نظرش راجبت چیه این هفته هم کلا نیست ، ولی نمونه هاش واسه تعویض چسب میان میتونی ٤ شنبه بری ببینی از ناراضیاش اینجا رسپینا و الینامو هستن راضیاشم تو اینستا زیادن دوست داری باهاشون ی صحبتی داشته باش واسه منم دعا کن
رزی ن قوز روی بینی رو نمیگم....بالای تیغه ی بینی یه کم حالت کبودی ایجاد میشه و وقتی دست میزنی یه برامدگیی داره ... جوریه ک انگار به پوست داره فشار میاره :-/ حالا من ک قوس زیاد دوس نداشتم میخوااستم صاف باشه قوس داره :-/ :-/ البته بد نیستاا...ولی یه کم از حالت طبیعی در میاد دیگه ... هرکی یه جوووور ناراضیه خلاصه 😆😆
نه ماری جون با یحیوی عمل نکردم قراره با سجادیان عمل کنم رزی جون عزیزم الان خیلی زوده برای قضاوت کارای سجادیان هم انگار ورمش زیاده و ورم بره کم کم قوس معلوم میشه چون خود دکتر نبود اینا رو بگه نگران شدی تو خودت به دکتر گفتی قوس و قبول کرد؟ اگه قبول کرده میده دیگه
2810