2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
بعد الینا شما بینیت خیلی خیلی صاف نیست؟! یا اگه قوس داره از همون اول معلوم بود؟! قوز چی؟! ببخشید البته انقدر سوال میکنم آدم بعد عمل کلی واسه همه چی نگران میشه نرگس چسبو بد زده خیلی معلوم نی
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
بعد عمل واسه من قوسش کامل معلوم بود مخصوصا وقتى تازه چسبو برمیداشتم، نیم رخم قشنگتر میشد، اینقد رو نیم رخت حساس نشو مهم تمام رخه که اونم زوده بخواى نظر بدى، قوز که نداشت ولى یه استخوناى ریز ریز جا مونده بود که به توصیه دکتر مرتب فشار دادم صاف شد به جز یکیش که سفت بود فقط دست میزنم روش حسش میکنم ولى تو ظاهر معلوم نیست
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیز دلم پس فکر نکنم قوس داده باشه به من اصلا چون تقریبا هرکی قوس داشت از اول معلوم بود براش ، یا اگه داده خیلی نامحسوسه ک دستیارشم دست زد به بینیم گفت قوست خیلی ملایمه تازه اگه باشه!! ایشالا عمل دومت عالی میشه الینامو جون
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
سلام دوست جونیا. Rosei جون نگران نباش اولشه مطمئنم همونجوری میشه ک میخوای. یکی از دوستای منم مثه تو بود عزیزم ئلی الان راضی هستش. من الان رفتم اینستا دکتر خلج رو دیدم کاراش خوب بودم البته برامن متقارن بودن سوراخای بینی خیلی مهمه ک متاسفانه بنظر من غیراندازه اومدن. کسی ازنزدیکم کاراشونو دیده ک واقعا همینطوره یانه؟؟
مرسی بچه ها از همتون امیدوارم همتون از عملتون و بینیتون راضی بشید در نهایت
عدم تقارن صورت سلام دوستان در سال هایی که به عنوان پرستار و مشاور جراحی زیبایی در خدمت عزیزان بوده ام یک نکته بسیار ذهن مراجعین را به خود مشغول کرده است و دغدغه ذهنی ایشان عدم تقارن دو نیمه بدن به خصوص صورت و اجزائ آن است که باید قبل از جراحیزیبایی توضیح داده شود . در همین راستا کلیپ بسیار روشنگری را به شما عزیزان پیشکش می نمایم http://bartarinha.com/File/Video/dr-bigdeli/mobile/adam-tagharon.mp4. .
ترک سیگار قبل و بعد از عمل جراحی بیمارانی که قرار است تحت جراحی قرار گیرند بهتر است حداقل ۲ هفته قبل از عمل و چند هفته بعد از آن کشیدن سیگار را متوقف کنید . کشیدن سیگار ،ترمیم زخم های جراحی را به تأخیر می اندازد و لازم است افراد بعد از جراحی از کشیدن سیگار خودداری کنند. پزشکان به بیمارانی که نمی خواهند سیگار را ترک کنند، ترک مصرف سیگار حداقل ۲ هفته قبل از عمل و چند هفته بعد از آن را توصیه می کنند. محل شکاف جراحی در افراد سیگاری مانند افراد غیرسیگاری به خوبی بهبود پیدا نمی کند. در افراد سیگاری احتمال بروز مشکل جراحی از جمله عفونت و کاهش موفقیت عمل جراحی به دو برابر دیگران است .
2810