2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015509 بازدید | 66529 پست
وای چقدر داستان داره این عمل بینی 😐 بچه ها کسی میدونه قوز جای مونده روی بینی از کی مشخص میشه؟
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رزی عزیزم بینی تو قرار نیست روش قوز جا بمونه مثبت فکر کن .بینیت گوشتی بود یا استخونی ؟ تازه یک هفته است عمل کردی پر از ورمه بینیت الان رزی واسه عکس آتلیه آرایش چشم هم نباید آرایش داشته باشه ؟ خواستم برم عکس بگیرم کلی جوش زدم نمی دونم چرا
نرگس آره قبول کرده بود ، نمیدونم فکر کنم گفتن پدرشون فوت شده ، حالا خودش بیاد ببینم چی میگه من خیلی به ورم و اینا واسه مشخص نبودن فرم بینی اعتقاد ندارم بینی ک قوس داره از همون اول معلومه دیگه
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
آخی خدا رحمتش کنه رزی به نظر من آدمی نیست که الکی قبول کنه من شنیدم اگه نشه قوس بده اصرار هم کنی قبول نمی کنه اتفاقا به این چیزا اعتقاد داشته باش من خیلیا رو دیدم ورمشون رفت کم کم قوسشون معلوم شد . بعدش اگه یک درصد قوس دار نشد با یک رتوش ساده حل میشه عزیزم استرس نداشته باش
ماهیلا جون هنوز خیلی ورم داره ولی خوب شده عزیزم مبارکه نرگس اگه حتی کرم زد آفتاب هم بزنی باید همونجا پاکش کنی واسه قوزم اخه جدیدا زیاد دیدم از دکتر این مشکلو نمیدونم رفع میشه براشون یا نه تقصیر خودشون دیگه آدم و صدتا صدتا میفرستن داخل
مرسی عزیزم خودم از مدل بینیم خوشم اومده.. ورم بالاش خیلی زیاده.. دکتر میگفت استخوان مرکزی بینیت بسیار پهن و قوی بود.. اما حتی اگه کوچکتر هم نشه که البته بعید میدونم، از بینی قبلیم بسیار بهتره... راستی عکس مال روز هفتم بعد از عمله
فکرای منفی به خودت راه نده .ایشالا واسه تو اینجوری نمیشه. آره خیلی بده واسه چسب زدن و تامپون اینا چند تا چند تا میفرستن دستیارش بینیتو فشار نداد بعد از باز کردن والا به من انقدر گفت بینیت بزرگه جرات نکردم بگم قوس میخوام حالا روز عمل میگم یک قوس خیلی ملایم که مثل خط کش صاف نباشه
مرسی ماهیلا جان آره نرگس شار داد خیلی
الینامو جان شما بعداز یکسال ونیم چجوری بینیت رو تمیز میکنی شرمنده که این سوال رو پرسیدم یعنی بااین اندازه سوراخای بینیم من باید دائم از سرم استفاده کنم توی بینیم خیلی خشک میشه .
رامان جون من هنوز بینیم آبکیه فقط و فقط با دستمال کاغذى تو بینیمو شاید٦-٧ بار در روز پاک کنم همیشه آبکیه دکتر اسپرى و قرص و آمپولم داده بود استفاده کردم ولى متاسفانه تغییرى ایجاد نشد!
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
2810