2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
ماهیلای بهت گفته مسواک بزن یعنی صبحش دیگه نمیشه باز مسواک زد وااای چند ساعت چیزی نخوریم و مسواک هم نزنیم که خیلی چندش میشه رزی منو سعی نمیکنه پشیمون کنه حتی گفت تو از اونایی هستی که باید عمل کنی شاید بینیم همینطوری حوب باشه اما من یهو 15 کیلو کم شدم صورتم هم ترکیبش ریزه به صورتم خیلی بزرگه اما وقتی میگه حیلی کوچک نمیشه نمی دونم منظورش چقدره تو اینستاش میبینم بینیهای خیلی بزرگ باز تا حدی کوچک شده من به همونم راضیم چرا نا امید میکنه
ماهیلای بهت گفته مسواک بزن یعنی صبحش دیگه نمیشه باز مسواک زد وااای چند ساعت چیزی نخوریم و مسواک هم نزنیم که خیلی چندش میشه رزی منو سعی نمیکنه پشیمون کنه حتی گفت تو از اونایی هستی که باید عمل کنی شاید بینیم همینطوری حوب باشه اما من یهو 15 کیلو کم شدم صورتم هم ترکیبش ریزه به صورتم خیلی بزرگه اما وقتی میگه حیلی کوچک نمیشه نمی دونم منظورش چقدره تو اینستاش میبینم بینیهای خیلی بزرگ باز تا حدی کوچک شده من به همونم راضیم چرا نا امید میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا رزی ... نمیمونه اینجوری...منم اتفاقا عاشقه دندونامم :D :D حرف میزنم معلوم نشه که شبیه پیرزنا میشه ادم :D :D من قشنگ میفهمم هر روز داره حالتش طبیعی تر میشه مث قبل عملم :D :D برمیگرده برمیگرده :D نرگس جان من به اندازه ی 2 هفته راضیم خداروشکر...بینیم گوشتی بود..پر کار نبود چون نه قوز اوونجوری داشت نه اصلا افتادگیی چیزی...ولی به خاطر پوست ضخیمش همچین اسونم نبود . اصلا استرس نداشته باش عزیزم...دکتر امیدواری نمیده که توقع رو بالا نبره :D ولی کاراش همیشه بهتر از چیزی میشه که فکر میکنی .
مامانی : درد عمل بینی خیلی بستگی به خود فرد و این که بینیش چه قد کار بخواد داره ... من اصلا درد نداشتم...ولی یه دختره که با من عمل کرده بود میگفت خیلی درد داشته. معمولا اینایی که استخون رو مجبورن خیلی تراش بدن دردشون بیشترِ..
مرسی فاطمه جووون کلی خوشحالم کردی نرگس جان دکتر هیشکی و زیاد امیدوار نمیکنه اما بنظرم وقت عمل همه تلاششو میکنه ، پرستارای کلنیک همه میگفتن اینجا تنها دکتریه ک تمام کارا رو خودش میکنه و از بالا سر مریضش تکون نمیخوره نگران نباش عزیزم همه این استرس رو دارن تازه بعد عمل ک بیشتر میشه بینی هر روز ی شکله برای منم دعا کنید بچه
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
بچه ها عاشقتونم که خیلی روحیه میدین تو زایمانتون جبران کنم
الان دکتر یک فیلم تو اینستا گذاشت عکس قبلشم گذاشت خیلی تغییر کرد خیالم تا حدودی راحت شد
ماهیلا صبح روز عمل مسواک بزنم اشکالی داره ؟ رزی و فاطمه و ماهیلا عزیزم و بقیه دوستان از ته دل از خدا میخوام بهترین نتیجه رو بگیرین
نرگس من ک حالم بهم داشت میخورد از خودم آدم دهنش بوی بد میگیره ، چون فقط غذا نیست ک نمیشه بخوری ، آبم نباید بخوری من ک مسواک زدم
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
بچه ها تو دوهفته ی اول شما چ میکنین؟! من خیلی حوصلم سر میره ، بخصوص ک فامیل و اصلا در جریان نذاشتم به دوستامم تاریخ دقیق نگفتم و گفتم یه مسافرتم قبلش میخوام برم و تا نخوان بیان عیادت ، یا عکسمو بخوان ببینن از اینجا هم دیگه حالام بد شده
سلام صدف خانم کارای استخونیه فرهنگ عالیه کلا سبک کارشم طبیعیه هزینشم با کلینک 5800 میگیره . من خودم پیشش مشاوره رفتم هم خوش اخلاقه هم خوب بهت مشاوره میده . البته خوده من هفته پیش با دکتر سجادیان عمل کردم.
« ناربن »: ناربن عزیز منم مشکل مشابهی داشتم، اسفند 92 تصادف کرده بودم و زمانی که منو به بیمارستان رسوندن، دوتا لخته ی بزرگ خون توی مغزم بود. که تا شش ماه بعدش کم کم بهبود پیدا کردم. با هر دکتری هم که ویزیت شدم بهم تاکید کردن باید حتما از دکترم تاییدیه بگیرم برای عمل رینوپلاستی. منم رفتم از دکترم یه نامه گرفتم که توش قید کرده بود که انجام هر عملی با بیهوشی عمومی برای من بلامانع ست. دو مرتبه ای که با دکتر سجادیان ویزیت شدم ایشون اصرار داشتن که من حتما باید توی بیمارستان عمل بشم چون امکانات پزشکی گسترده تری وجود داره و.... اما من دوهفته ی پیش توی کلینیک عمل شدم و خداروشکر هیچ مشکلی هم برام بوجود نیومد. من فکر میکنم پرولاوز قلب بیماری پیچیده ای نیست و اما حتما می بایست از دکتر قلب تون تاییدیه بگیرین برای عمل رینوپلاستی تا هم نگرانی خودتون برطرف بشه و هم برای جراح بینی تون مشکلی بوجود نیاد.
2810