2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015412 بازدید | 66527 پست
به سلامتی نگارین جون صبر کنی بهتره ، چون هرچند کم ولی تا اون روز یکم خون ریزی داری و آناناسم با رقیق کردن خون خون ریزی رو افزایش میده ، میتونی اگه خون ریزی نداشتی بجاش از آب آناناس صنعتی استفاده کنی ک واسه من خیلی تو رفع کبودیم تاثیر نداشت تازه احتمال داره گلوت بخاطر لوله زخم بشه که ی کوچولو دردشو تشدید میکنه آناناس طبیعی ، اگه این مشکلو داشتی آناناس رو با آب مخلوط کن
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
من ک خون و اینا بالا نیاوردم بعد عمل ، اصلا حالت تهوع نداشتم ، ولی اگه شما خدایی نکرده اینجوری بودی ، باید یکم دیگه ناشتا بمونی ، بعدم از همون اول آبمیوه نخور ، با آب قاطیش کن تا شیرینیش زیاد نباشه و حالت رو بد نکنه
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرنازی به نوک بینی که افتاده نباشه یا خیلی سر بالا نباشه ارتفاع بینی که خیلی کوتاه نکرده باشند متقارن بودن پره ها در صورت برش و اینکه به صورتشون میاد یا نه بعضی دکترا انگار از روی بک قالب برای همه عمل میکنن از خودشون هم سوال کن چند وقته عمل کردن و تنفسشون خوبه یا نه بعد اینکه ازشون بخواه عکس قبل از عمل رو اگه دارن تو گوشیشون نشون بدن
بچه ها اینستا دکتر سجادیان دست خودشه یا منشیش بهش دایرکت بدم جواب میده؟ من الان صفحات پیش رو میخونم میبینم بچه ها خیلی تاکید میکردن به دکترشون من اینجوری نیستم یخورده دیر یخم باز میشه تا باز شه میبینم تو راه برگشتم باز رودر رو نباشم بهتره
2810