2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
ماهیلای آخه بعضیا عمل میکنن میگن قوزشون مونده وای من خیلی رو سجادیان زوم کرده بودم چند بار هم رفتم مطبش با اعتماد کانل انتخاب کردم الان که قطعی شده همش فکرای بیخود میکنم از الان استرس گرفتم از عمل نمی ترسم از نتیجش میترسم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من امروز مطب منصوری بودم قاطع رفته بودم وقت عمل بگیرم آزمایشها رو هم برده بودم اما اصلا از نمونه هاش خوشم نیومد دفعه قبل که رفته بودم نمونه هاشو دیدم خوب بودند نمیدونم چرا امروز اینطوری بود
‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
خیلی حالم بد شد اخه دیگه آخرین امیدم بود کلی دکتر رفته بودم از هیچکدوم خوشم نیومده بود اما اینو خوشم اومده بود که اینبار رفتم مطبش خوشم نیومد
‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
پریانکا شما میگین خوبه اما دکتر بهم امیدواری نداد اون دفعه باز بهتر بود نمی دونم چرا بهم یک سری توضیحلت در مورد کم کردن ارتفاع داد و اینکه ارتفاع رو خیلی بگیری تیغه پهن تر به نظر میاد و اینا آخرش گفت چند میلیمتر الان جلو آینه با خط کش اندازه گرفتم چتد میلیمتر خیلی کمه اصلا تغییر نمی کنم اینطوری که من نیمه فانتزی و عروسکی دوست ندارم اما طبیعی شیک میخوام کوچک بشه خوب چون صورتم کوچکه برای شما رو چقدر از ارتفاع کم کردن ؟ وااای چرا یهو دچار تردید شدم کاشکی الان چند ماه بعد بود و بینیمم خوب میشد و تموم میشد میرفت
از ارتقاع بینی من که فک نکنم اصلا کم کرده باشه...ولی من خودمم دوست نداشتم کم بشه ها...خوب بود ارتفاعش به نظرم.. ولی من طبیعی طبیعی میخواستم که الان یه کم به قول خودش قرتی شده :D بد نیست اصلا به صورتم خیلی میاد...ولی خب طبیعیه طبیعی هم نیست. با گذر زمان ایشالله بهتر میشه . بازم خداروشکر .
نرگس ارتفاع بینی من اما کم شده ولی نه خیلی ، خودم نظرم این بود ک خیلی ارتفاعم رو دست نزنه ، ارتفاع بینی من خوب بود ی قوس گفتم اونم ک ظاهرا زحمت کشیده نداده حالا گچ رو بر دارم شاید معلوم شد، ولی قوس دارایی ک من دیدم با گچم معلوم بود قوسشون ! اما تو مطبش دیدم کسایی رو ک خیلی کوتاه کرده باشه نسبت به قبلشون ، بعدم بینی شما ک خیلی دراز نیست عزیزم ، نگران نباش دکتر مطابق چهرت عمل میکنه ببین نا انید کردناشم توجه نکن مدلشه بعدم سلامتی بینیتو تو اولویت قرار بده ساعت ٣ تایم قرصم بود پاشدم حالا از درد طیغه خوابم نمیبره فاطمه جون این بیحسی لب بالای شما رفته؟! مال لبم بیحس نیستا اما تکون نمیخوره
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
راستی بینی رو تا کی روزی ده بار باید شستشو داد؟!
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
نرگس جون اگه به دکترت اعتماد داری دیگه فکرهای منفی به خودت راه نده و با امید به خدا و اطمینان به دکترت به کارت برس. بریانکا باربی جون، سیستم دکترم اینجوریه. که یک شب بعد از عمل باید بیمارستان بمونی. ربطی به انحراف و اینها نداشت. اما واقعا همه چیز بیمارستان کسری و کادر پرستاریش عالی بود. یعنی با خودم میگم چقدر خوب شد که موندم. داروهای ضروری که اگه مرخص میشدم باید میرفتم دنبال تزریقاتچی تا بهم تزریق کنه تو همون 24 ساعت اول وریدی تزریق شد. همش رو چشمهام یخ می گذلشتند تا ورم نکنم و کبود نشم. الان فقط دکتر بهم انتی بیوتیک داده.
سلام دوستان تو این تاپیک به من پیشنهاد شد که مجدداً به خود دکتر فرشاد برزنجی مراجعه کنم ولی دکتر برزنجی 7 سال پیش برای من غضروف مصنوعی گذاشت که الان به مرور تحلیل رفته و ترس دارم از اینکه مجدداً همون متد رو انجام بده و من نمیخوام هر 7 سال یکبار هی برم زیر تیغ جراحی . من الان دنبال جراحی هستم که کار ترمیمش خوب باشه و بینی هایی که تیغه ی خوب ندارن رو بتونن خوب جراحی کنه . خواهشا اگر کسی پیشنهادی داره راهنمایی کنه . ممنون از همگی
با صدای تو نمی ترسم از این تاریکی من تو را مست و رها می خواهم مثل یک تکه ی ابر، من تو را می خواهم...

yashita ، مل مل جون رفته پیش امیری زاد اگه اشتباه نکنم و خدا رو شکر راضیه ی سر شما هم به ایشون بزن
2810