2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
rosei خودش از اینور هی میگه بینیت بزرگه از این ور دلیل میاره نمیشه عیبی رو صفر کرد البته دلایلش منطقی بودا من نمی دونم چه کرمی گرفتم کلا انگار مدلش اینطوریه امیدواری نمی ده؟ ماهیلای اعتماد دارم اما از الان استرس گرفتم تاثیر استرسه فکر کنم . من خیلی استرسیم فکر کنم تا قبل از عمل 10 کیلو کم کنم.شب قبل از عمل میشه پروپورانول خورد؟ فاطمه جان شما با سجادیان عملیدی؟
خانم نرگس و منیر بانو ، سپاس از راهنماییتون . امیدوارم رها بشم از این ایراد زننده🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
با صدای تو نمی ترسم از این تاریکی من تو را مست و رها می خواهم مثل یک تکه ی ابر، من تو را می خواهم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رزی جان من با اینکه دو هفته از عملم گذشته هنوز لب بالام یه جوووریه نمیتونم خیلی تکونش بدم ولی بی حس نیست ... طبیعیه....من قشنگ میفهمم داره بهتر میشه . نرگس جون بله من با دکتر سجادیان عمل کردم .
مانی ممنون ازت.آخه من موندم بی دکتر.هر جا میرم یه ایرادی داره.نمیدونم پیش کی برم دیگه.زینلی رو تعرفش رو شنیدم و رفتم ولی نمونه خییلی کم بود.فقط یه دونه دیدم.باید چند بار برم واسه دو تا نمونه!!!! سامی هم که کارهاش معلوم نیست. شیروانی هم که خییلی کوچولو و قلمی میکنه. فرهنگ رو هم رفتم و ....
اگه دکتر خوبی میشناسین به منم بگین.تازگیها کاری از مجلسی دیدین؟؟ سبک کاریش مثل قبله یا عوض شده؟؟؟
دوستانی که طبیعی شیک می خوان یحیوی گزینه خیلی خوبیه چون هم بینی رو باز نمیکه که جای بخیه بمونه هم اینکه یکمی فرم میده اما اگرطبیعی می خواینذکه کسی متوجه نشه عمل کردید و تاحدودی ایراد بینیتون رفع بشه ابیانه دکترخوب و قابل اعتمادیه
سلام من تازه اومدم تو این تاپیک یه راهنمایی میخاستم ازتون من یه عمل زیبایی واسه سینم دارم دکتر گفتن بینیت هم همون موقع عمل میکنم یعنی دوتاش باهم. به نظرتون میتونم ؟ من بینیم انحراف داره شوهرم با بینی عمل کردنم مخالفه ولی راضی کردنش کاری نداره بینیم کشیده هست یه برآمدگی روش داره فقط نوکش یکم اونم نه خیلی محسوس کجه نمیدونم دردش چطوره میتونم درد دوتا عمل رو تحمل کنم یا نه. لطفا راهنماییم کنید یا اگه کسی تجربه ای داره بهم بگه.. ضمنا دکتر گفتن نوک بینیت رو مثلثی در میارم چطوری هست مثلثی؟؟؟ خوشکله فانتزی دوس ندارم طبیعی دوس دارم بشه هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستم
نرگس آره بابا همش سعی میکنه پشیمونت کنه، تو کم نیار مرسی فاطمه جون میترسم همینجوری بمونه ، موقع حرف زدن دیگه دندون های بالام پیدا نشه
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
fatemeمبارکت باشه مماخ جدید منم با سجادیان برای 21 شهریور وقت گرفتم بینی شما استخوونی بود؟ کمکار یا پرکار؟ راضی هستی؟ هر چند زوده برای نظر دادن اما اندازه دو هفته ات راضی هستی؟
ناربن جون فکر کنم باید ببری دیگه حالا هر دکتری که اکی کردی بهش این موضوع رو بگو و اینکه سلامتی خودت برات بیشتر برات اهمیت داشته باشه تحقیق کن هر چند مشکل حادی نیست اما با خیال راحت عمل کنی بهتره
2810