2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015479 بازدید | 66528 پست
نمیدونم رامان جون چون من بعد عمل لبم ورم نداشت فقط زیر بینیم حدود ٦ ماه حالت بیحسى داشت که خود ب خود خوب شد، عزیزم شاید چون تغییر کرده صورتت خودت حس میکنى لبت ورم کرده، اگه هم ورم باشه که خوشگله😇
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

rosei واقعا ازت ممنونم با اینکه دو روز از عملت گذشته جواب سوالامو با حوصله میدی امیدوارم فردا هم ببینمت آهان پس فردا مدل و نکاتی که مد نظرمه میپرسه میگم چرا روز مشاوره نپرسید برم بشینم فکر کنم چی میخوام عکسای نمونه خودش رو نشون بدی بگی این سبکا دعوا نمی کنه ؟
rosei واقعا ازت ممنونم با اینکه دو روز از عملت گذشته جواب سوالامو با حوصله میدی امیدوارم فردا هم ببینمت آهان پس فردا مدل و نکاتی که مد نظرمه میپرسه میگم چرا روز مشاوره نپرسید برم بشینم فکر کنم چی میخوام عکسای نمونه خودش رو نشون بدی بگی این سبکا دعوا نمی کنه ؟
خواهش میکنم نرگس جون ، من ک عکس نشون دادم ولی فکر نکنم دعوات کنه بچه ها من الان یه فیلم دیدم کلی گریم گرفت یهو یادم افتاد خاک بر سرم من عمل کردم حالا چی میشه ؟!
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
ببخشید عکس نشون ندادم
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
من یک بار اکو دادم بهمن ماه دکتر گفت یکم نارسایی دریچه میترال داری حالا بهم وقت عمل داد دکتر ابیانه اما فهمید قلبمو گفت باید نامه بیاری از دکتر قلب کسی تا حالا رفته پزشک قلب برای مشورت?!
تامارا مرسی بعد این ک شما پسرین؟! یا دکترو برای ی پسر میخوایین؟! اگه آره بنظرم بیشتر مطبش برین من دو نمونه پسر از یحیوی دیدم ک هردو واقعا قشنگ نبودن ، یکی ک فکر کردم اومده واسه ترمیم شایدم من نمیپسندیدم اون مدل رو برای پسر ، ولی واقعا مردونه و قشنگ نبود
2810