2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015468 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم تهرانن من ساعت 6:30 دقیقه پذیرش شدم. دکتر یک هفته قبل برام ازمایش خون نوشته بود و من ازمایش همراهم بود. بنابراین نیازی به ازمابش ل اضافه نبود. بعد از پذیرش من رو به اتاقم هدایت کردند و یک پرستار بسیار مهربان یک سری سوالات زمینه ای ازم پرسید. بعد برام دو دست لباس ارودن. یکی گان برای عمل و دیگری برای بعد از عمل. گان رو پوشیدم و من رو با ویلچیر به اتاق عمل بردند. اول متخصص بیهوشی خودش رو معرفی کرد و چند تا سوال ازم پرسید. بعد دکتر هاشمی بسیار مهربان با خوشرویی هر چه تمامتر اومد بالا سرم و همین ترس من رو کمتر کرد. روی تخت جراحی خوابیدم و متخصص بیهوشی ازم رگ گرفت و داروی بیهوشی رو تزریق کرد و من دیگه چیزی نفهمیدم تا وقتی که تو ریکاوری اسمم رو صدا کردند و مکمئن شدند بهوش اومدم و من. به اتاق اوردند. من مطلقا یک اپسیلون درد نداشتم. تنها مشکام این بود که باید با دهان تنفس میکردم و دهانم تا گلوم خشک بود. من ساعت 7:50 عملم شروع شد و 9:15 تموم شد و 11 تو بخش بودم. تا ساعت 5 اجازه نداشتم چیزی بخورم. اما از 5 به بعد با نوشیدنی شوع شد و 6:30 بهم شام سوپ و ماهی دادند. از زمانی هم که اومدم بخش یک سره پرستارها روی چشمهاو یخ گذاشتم تا 8 و 9 شب... برای اولین دستشویی لگن اوردن و اجازه بلند شدن ندادند.. اما بعدش اوکی بود. امروز ساعت 12 دکترم ویزین کرد و ترخیص شدم. گفتند استخوان بینیم خیلی درشت بوده و سوراخهای بینیم تا به تا. پولیپهای کوچکی داشتم که سوزوندند و اندک انحراف بینی رو برطرف کردند. در حال حاضر روی بینیم پلاستیک هست. شنبه تامپونها رو قراره بکشن و دوشنبه پلاستیک رو برمیدارم. خود دکتر از عمل راضی بودت. سبک کارشون هم طبیعیه.
من برای بینی گوشتی دنبال دکتر خوب میگردم، ممنون میشم راهنمایی کنین. در حال حاضر بهترین دکتر برای بینی گوشتی کیه؟ کسی با دکتر ابوالحسن امامی عمل داشته ؟ آیا راضی بوده ؟
سجادیان ک اصلا با خوشرویی نیومد بالا سر من , کلا فکر کنم حوصله منو نداره خخخ تامارا اگه واسه خودت میخوای دکتر خوبیه ، برو مطبش سبکشو پسندیدی ، دکتر قابل اعتمادی بنظر من اومد ، باز الین بیشتر میتونه راهنماییت کنه نرگس جان اونجور ک خودت میگفتی بینیت بزرگ نیستا! بنظرم اگه افتادگی و قوز کم روی تیغه رفع بشه قشنگ میشه بینیت
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
بچه ها بخیه ها رو کی میکشن؟! روزی ک گچ رو بر میدارن؟! بعد کشیدن تامپون درد داره؟!
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
2810