2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015455 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من امروز رفتم مشاوره با دکتر سجادیان قبلش هم یک روز رفتم نمونه دیدم امروز هم دیدم اکثرا با چسب بودن اما فرم خوبی داشتن سوراخها کاملا برابر بود چون این نکته خیلی برام مهمه و خوشم اومد دکتر گفت بینیت بزرگ و پرکاره البته خودم هم میدونستم دکتر ابیانه هم اینو گفت دکتر سجادیان گفت چون صورتت ظریفه تا جایی که بشه کوچک میکنم اما خیلی کوچک نمیشه که خودم هم نمی خواستم و گفت نمی دونم چرا خیلی خوشبینم چون پوستت خیلی خوبه و بقیه ترکیب صورتت قشنگه و سعی میکنم یک بینی خوشگل برات در بیارم و منم از مشاوره راضی بودم و اعتماد کردم و تصمیم گرفتم با سجادیان عمل کنم چهارشنبه هم میرم آندوسکوپی دعا کنید منم صاحب یک بینی خوشگل و شیک شم منم براتون دعا میکنم دوست جونا
فرنازى جون بهتره با دکترت مشورت کنى ولى فکر نمیکنم ربطى داشته باشه! از دکتر بپرس خیالت راحت شه عزیزم
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
نرگس سجادیان نسبت به هرکی ک خوش بین بوده زده طرفو پکونده خخخخخخ مثل همین الینامووو جون البته دکتر منم هست فردا هم عمل دارم ، بنظرم مسولیت پذیره و خوبه و ایشالا بینیتون شیک و عالی میشه ، وقتی اعتمادت کامل بشه حتما بینیت خوب میشه ، نگران نباش احتمالا کشیدن تامپون من می افته چهارشنبه ، شاید تو مطب دیدمت بچه ها برام دعا کنید تورو خدا از تا به تا شدن سوراخا میترسم الینا کی شما فهمیدی سوراخت قرینه نی؟!
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
مرسی بانو منیر و روسی جان من چند تا دکتر رفتم سجادیان به سلیقه ام نزدیک تر بود . تو این دو روز که رفتم نمونه هایی که دیدم همه خوب بود حالا اگه دوشنبه و سه شنبه هم بود میرم میبینم و بعضی دکترا هم از چند نفری که باهاشون جراحی داشتن تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم. روسی جان شما کی عمل کردین؟ بینیتون چجوری بود؟ بینی من استخوانی. هر دکتری رفتم گفتن با اینکه بزرگ اما شکلش خوبه و پوستت خوبه. و اینکه من میخوام طبیعی عمل کنم و دکتر این قول رو بهم داد و مطمئنا ریسکش کمتره شما چه ساعتی میاین مطب؟ به من 4 وقت دادن اگه میشه هماهنگ کنیم
2810