2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015475 بازدید | 66527 پست
مرسی بچه نه نرگس جون من یکم آشفته ام خوابم نمیبره ، حرفم که نمیتونم بزنم میام اینجا دیگه خخخخ راستی نرگس راجب اندوسکوپی عزیزم قبلش برات یه قطره بیحسی میزنن ، بعد از چند دقیقه میری داخل ، دکتر ی لوله ی نازک رو فرو میکنه تو سوراخای بینیت ، اگه انحراف داری ی کوچولو احساس ناخوشایندی پیدا میکنی اگه نه ک اصلا درد نداره ، خیلی حرکت دوست داشتنی نیست وای درد نداره و کمتر از ٥ دقیقه هم طول میکشه ، خیالت راحت
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماری جون من بینیم استخونی بوده عزیزم ، اما یکی از دوستام بینی گوشتی رو با دکتر یحیوی عملیده خیلی قشنگه و راضیه ... بهترین حالت اینه برین مطب و کاراشون رو از نزدیک ببینید چون معیار زیبایی برای هر کس متفاوته
مرسی roseiجون آخی عزیزم. میگذره این روزا و تو میمونی و یک مماخ خوجل. پس اگه درد نداشته باشی انحراف نداری؟ جواب آندوسکوپی رو همون روز میگه ؟ دقیقا یک ماه بعد وقت عمل میده. فردا چه ساعتی میری برای تامپون کشیدن ؟ به من گفت 4 بیا
سلام من راما هستم ولی چون کاربریم مشکل پیدا کرد وهمش خطا میداد که کاربری شما تایید نشده یه جدیدش رو ساختم اسمش روگذاشتم رامان بانو منیر والیناموی عزیز من یه بار هم قبلا این سوال روپرسیده بودم ولی کسی جواب نداد ورم لب بالای من تغییری نکرده نزدیکه هشتادروزه به نظرتون درست میشه حس داره ها-اینم بگم تازه چند روز هست که دهنم رومیتونم کامل باز کنم.
فاطمه جان و بانو منیر عزیز بسیار ممنونم از راهنمایی هاتون. بچه ها من وظیفه ی خودم میدونم از این تاپیک و کاربرهاش تشکر کنم مدت ها خواننده ی خاموش بودم و با خیلی از دکترهایی که اینجا درموردشون حرف میزنن هم ویزیت شدم، کامیابی، سجادیان، نادریان، غلامرضا احمدی، ابیانه، خداکرمی تا اینکه "شمیلا" عزیز دکتر ایرج علی اکبری رو معرفی کردن و بعد از چهار بار ویزیت شدن با ایشون بالاخره تصمیم گرفتم با این دکتر عمل کنم. الان یازده روز از عملم میگذره، خداروشکر با اینکه تورم زیادی دارم فعلا از نتیجه ی عملم کاملا رضایت دارم. بی اندازه از همه ی شما به خصوص شمیلای مهربان سپازسگزارم. آرزو می کنم همه از نتیجه ی عمل تون راضی و خوشحال باشین...
tamara سامی بیشتر اگه بینیت کم کاره خوبه ، اونای دیگه ام جفتشون از پس گوشتی بر میان برو نمونه ببین ، بفهمی کدوم با سلیقت جوره نرگس جون انحراف به درد نیست ، دکتر میبنه و حتی اگه درد نداشته باشی و انحراف داشته باشی متوجه میشه، جواب آندسکوپی هم خود دکتر تو پروندت مینویسه ،اصلا به شما نمیده ، چیزاییم ک خودت از بینیت میخوای همون روز یاداشت میکنه ب من گفت ٤ به بعد ، حالا اگه شد همون ٤ میام منم همو ببینیم خخخخ روز عملم همون فردا مشخص میکنه الته ساعتشو نمیگه تا شب قبل عمل مال من ک یک ماه نبود فاصلش شاید الان یکم شلوغ شده ، نمیدونم
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
مرسی مل مل جون ❤️❤️❤️❤️ رامان جون ورم بقیه ی جاهای صورتت رفته؟!
سلام دوستان به نظر شما برای بینی کم کار گوشتی که می خوام فانتزی یا نیمه فانتزی باشه دکتر ابیانه خوبه یا دکتر خداکرم
الهــــی و ربـــی من لی غیرک ...
خدایا! تو پناهِ منی وقتی راهها با همه وسعتشان تنگ می شوند...
2810