2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها با تشکر از نرگس و فاطمه جون من امروز عمل کردم و عمل دوم بودم نه حالت تهوع داشتم نه خون بالا آوردم نه هیچ چیز دیگه فقط گلوم زخم شده و درد میکنه ، یکمم طیغه ی بینیم اذیتم میکنه تاپمونا هم فعلا آزار دهنده نیست چون من قبلا مخصوصا وقتی سرما میخوردم عملا بینیم کاراییشو از دست میداد یکم کبودی دارم ولی خب کلا بد نیستم ، فعلا که خیلی فرمشو دوست ندارم و بنظرم یه طرف بینم از اون یکی بالا تره ولی خب ورم خیلی داره و نمیشه زود تصمیم گرفت خخخخ
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
آها یادم رفت تو رو خدا برام دعا کنید بینیم خوب شه یگانه من ٥ شنبه رفته بودم با دوستم کلینیک اشرفی ، علامه هم اونجا عمل داشت از ١٢ تا ٧ شب اینجوری ک پرستارا میگفتن ٩ نفر و عمل کرد درحالی ک سجادیان ٣ نفرو تونست عمل کنه آها اون تایمی که دوستم داشت میرفت اتاق عمل دونفر رو همزمان علامه برد تو خلاصه خیلی دستش تنده ، آه و ناله هم زیاد میکردن مریضاش ، این راجب نحوه عملش حالا دیگه نتیجه عملش چی میشه من نمیدونم از کشور عربی هم چندتا مریض داشت خخخخخ
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
ممنون سارا جان :* یگانه جان شما که وقت عمل گرفتی الان داری تحقیق میکنی ؟ :D وقتی به مرحله ای میرسی که وقت عمل گرفتی دیگه نباید هی پرس و جو کنی و به شک بی افتی...قبلش باید حسابی تحقیق میکردی... رزی جان خداروشکر خوبی :* وای فرمشو دوست ندارم چیه :D اصن نگا نکن خودتو...اینی که امروز میبینی زمین تا اسمون با چیزی که قراره فردا هم حتی ببینی فرق میکنه...حتی فردا....دیگه چه برسه به شش ماه دیگه :D بعدشم با اون تامپونا بینی میشه 2 برابر...اونارم برداره باز کلی خوبه :D اون علامه ای که اشرفی عمل میکرد مطمئنی میترا علامه است ؟؟؟؟
آره عزیزم فاطمه جون مطمئنم میترا علامه بود، چون از پرستار پرسیدم کدوم دکتر علامه ، ولی خودم دکترو ندیدما تازه دکتر نوری هم تو همون کلینیک عمل میکنه با چندتای دیگه خدا از دهنت بشنوه دیگه داشتم از خودم نا امید میشدم از وقتی بهوش اومدم هی میگم اخه تو چقدر زشتی با عمل بینم خوشگل نشدی
راستی من بینیم درد میکنه کلی ، طبیعیه واسه روز اول یا نه ممکنه تو ریکاوری موقع به هوش اومدن به جایی زده باشم؟! اخه رفتم تو یه پسره داشت بهوش می اومد فکتم بینی عملیشو از ٥٠ جا شکوند طفلک
نه عزیزم اصـــــــــــلن نا امید نشو...شما بدون عملم کلی خوشگل بودی الانم قراره کلی خوشگل تر شی 3> من درد نداشتم..همون قدری هم که بود با استامینفون تموم میشد ... ولی نه نگران نباش اگه دردی هم باشه کاملا طبیعیه...نه از اینکه به جایی زده باشیشا...از این که عمل کردی :)))))))) با اون همه پانسمان و قالب و چسب زیرش دیگه باید خودتو کوبونده باشی یه جا که بخواد چیزیش بشه :)))))
roseiجون تبریک میگم بهت عزیزم ایشالا بینیت همونی که میخوای میشه الان که تو گچه اصلا نمیشه قضاوت کرد . مرسی که با این حالت پست گذاشتی امروز به یادت بودم و برات دعا کردم و همچنین دعا میکنم از نتیجه عمل راضی راضی باشی .
2810