2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی لطفا هرکسی که میتونه من رو راهنمایی کنه: من شنبه باید برم مطب دکتر واسه ی برداشتن اسپلینت بیینی و کشیدن بخیه ها، ولی قسمتهایی از صورتم مخصوصا قسمت بخیه ها خونی و کثیف هستند و نمیدونم با این شرایط نامناسب چجوری برم مطب؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید مرسی
سلام دوستان ببخشین یه سوال برام پیش اومد با توجه به صحبت ها یعنی ممکنه بینی بعد از بارداری تغیر شکل بده و افت کنه ؟
الهــــی و ربـــی من لی غیرک ...
خدایا! تو پناهِ منی وقتی راهها با همه وسعتشان تنگ می شوند...
از توضیحاتت ممنونم فرنازجان,خداروشکر بینی من نرمال هست,کجی و قوز و شکستگی نداره,فقط ظاهرش کمی باریکتر بشه و پره هاش کوچکتر اوکی هست.من پیش فوق تخصص زیبایی هم ویزیت شدم ولی متاسفانه راجب پره ها و جمع کردن سوراخای بینی میگن نمیشه تو یک مرحله درستش کرد که من کلا منصرف شدم از وقت عمل با ایشون
$استیکرهای متنوع و زیبا$http://sticker2nice.blogfa.com/
مامی ناز : انگار میگن رینوپلاستی کلا بدون برش پره هاست ... ولی اینکه تو عملی پره برش داده میشه دیگه بستگی به دکتر داره که این کار رو برای زیبا تر شدن چ قد ضروری بدونه... و خب اره دیگه تو همون عمل میتونن برش بدن و کوچیک ترش کنن.
بانو منیر جون اینستا دکتر خلج رو دیدم کارش واقعا تو عکسا که عالیه از نزدیک هم اینطوری بود؟ نمونه هایی که دیدین مشکل تنفسی نداشتن ؟ دکتر خیلی جوونی هم هست یکم ریسکه . راستی مطبش تقریبا به من نزدیکه شاید شنبه برم ببینم
2810