2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام روشا. حوصله ت سر رفته فکر کنم. من هستم عزیزم. راستی با اون حرفت موافق نیستم که دکترهای گوش و حلق و بینی خطای بیشتری دارن. اینو قبول دارم که از 100 تا شاکی جراحی بینی 80 تا گوش و حلق و بینی هست و 20 تا جراح پلاستیک. اما اینم در نظر بگیر که از 100 نفر راضی از جراحی بینی 80 نفر با پزشک گوش و حلق و بینی عمل کردن و 20 نفر با جراح پلاستیک. توی همین تاپیک تعداد ناراضی های گوش و حلق و بینی بیشتر از ناراضی های جراح پلاستیکه، اما تعداد کسانی که راضی هستن و با متخصص گوش و حلق و بینی عمل کردن خیلی بیشتر از کسانی هست که راضی هستن و با جراح پلاستیک عمل کردن. دلیلش هم اینه که اصولا تعداد پزشک های گوش و حلق و بینی تو ایران بیشتر از جراحان پلاستیک هستش. حدودا 1300 متخصص گوش و حلق و بینی در برابر 240 جراح پلاستیک... یعنی تعداد پزشک های گوش و حلق و بینی بیشتر از 5 برابر جراح پلاستیک ها هست. و این با تعداد شاکی 80 در مقابل 20 جور درمیاد.
سلام بچه ها در مورد پزشکان گوش و حلق و ببنی و پلاستیک : هر دو این موقعیت ساختار درونی بینی رو گذروندن و هر دو در این زمینه مهارتهای خاص خودشونو دارن و در خود سایت انجمن جراحان گفته شده در مورد جراحان پلاستیک عناوین قصور خطای پزشکی بیشتر جریان داره. چون گوش و حلق و بینی میگن فلو هستن در حالیکه پلاستیک جراحی از اول میتونه انجام میده اما هردو بسته ب مهارتشون قابل اعتمادن ..... سبک میمه فانتزی دکتر خداکرمی گوش و حلق و بینی هستن کلا5م میتونین سر بزنید ...... د. رزینا بشارتی زاده گوش و حلق و بینی طبیعی کار میکنن هزینه مناسب خصوصا ترمیم
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
بچه ها منم ٢٦ ام با سجادیان وقت عمل دارم اونایی که راضی بودن واسم دعا کنن ، اونایی که ناراضین بازم واسم دعا کنن و اما الینامو جوون شما گفتی با ته مداد سعی داشتی سوراخای بینیتو اندازه کنی ، عزیزم چسبندگیت بخاطر همین کاره،تو عکسی ک گذاشتی من خیلی متوجه ایراد ناجور نشدم اصلا خودتو ناراحت نکن، ایشالا با هردکتری که انتخاب کردی ترمیم میکنی و عالی میشی فاطمه جون امیداورم بینی شما هم خوب و خوشگل بشه ، و الین جون چای بابونه واسه ورم من شنیدم خیلی خوبه بنظر من دکتر سجادیان دکتر کم ریسک و خوبیه ، حداقل من تو این چند وقت ک به مطبش رفت و آمد داشتم ناراضی ندیدم ازش ، از منشیم پرسیدم ، تهران جای دیگه تو بیمارستان دیگه ای مثلا ویزیت دارن، گفت نه ، حواستون باشه دکترایی که بیمارستان خاصی میرن ممکنه ترمیمیاشونو اونجا ویزیت کنن راستی چندتا ترمیمی هم دیدم ک همه راضی بودن ،(هیچکدوم عمل اولشون البته با دکتر نبود ) بنظرم دکتر صادق و خوبی اومد ولی اونایی ک خیلی بینی بزرگ و گوشتی دارن، پیشش نرن چون بینیای گوشتی رو از نظر اصولی خیلی نباید بیش از حد جمع کرد ، ممکنه داستان بشه ، دکترم از اول میگه ک این کارو نمیکنه ، بچه ها من منظورم ابدا به کسی نیستا به خدا ، اینو میگم ک صرفا از رو حرف بقیه تصمیم نگیرین ، من یه نفری رو دیدم که به بقیه میگفت رفته مطب دکتر و خیلی ناراضی دیده ، یکی دیگه از بچه ها اون روز اون خانومو تو مطب دیده بود ، وقتی ازش پرسید : چرا اینو میگی ، من ک چیزی ندیدم، گفت : چون مطمئنم دکتر دکتر خوبی نیست ، بخاطر این ک بهم گفت انتظار تغییر چشم گیری رو نداشته باش!!!! دیگه این ک از روی عکسای insta یا سایت یه دکتر تصمیم نگیرین ، چون ممکنه فتوشاپ باشه ، یا بعدا همش فکر کنین نکنه دکتر تنها نمونه های خاصشو به اشتراک گذاشته باشه و... بعد بچه ها یه چیز دیگه تا به تا شدن سوراخای بینی به بینی قبل عملتون هم بستگی داره ، اگه الان سوارخ بینیتون تا به تا است ، شاید اذیتتون نکنه و متوجه نشین اما بعد عمل احتمالش زیاده که مجددا تا به تا بشه! و این ک دکتر بدون نارضی ابدا پیدا نمیشه، یعنی من ک ندیدم نزدیک و بعد عمل تا وقت مشخص نشدن فرم بینیتون اینجا خیلی نیاین ، ترس و نگرانی و انرژی منفی فقط حالتونو بدتر میکنه همین دیگه بچه ها واسم انرژی مثبت بفرستید و دعا کنید منم خوشگل شم ، بعد این همه وقت تحقیق کردن
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
Rosei : به دکتر اعتماد کامـــــــله کامل داشته باش و با ایمان خیلی زیاد تصمیمی که گرفتی رو عملی کن که مطمئن باش نتیجه هم عالی میشه و اصلا پشیمون نمیشی . روز عمل واسه من که خیییلی خوب بود و خیلی حس خوبی داشتم کلا ... با انرژی مثبت برو که ایشالله واسه شمام یکی از بهترین روزای زندگیت میشه 3>
سلام من تازه عضو شدم یک مدتی بود خواننده خاموش بودم من بینیم استخوانیه و به نظر خودم دراز از نظر ارتفاع دنبال دکتری میگشتم طبیعی عمل کنه اما نه در حد رفع ایراد یعنی تا جایی که برای سلامتی ضرری نداره کوچک کنه نهایت تا 7 بتونم بدم اولا که تاپیک رو میخوندم دکتر سجادیان نفر اول لیستم بود اما انگار جدیدا ناراضی داره البته خدا رو شکر دکتریه که خرابکاری نداره و انگار ایراد کارش رو قبول میکنه الانم از لیستم خط نخورده هفته دیگه باهاش وقت مشاوره دارم و میرم نمونه میبینم برای مشاوره چه چیزهایی باید پرسید و گفت ؟ تجربه مطب گردی ندارم قبلا فقط مطب ابیانه رفتم که به نظرم زیادی طبیعی بود و یک فرم بود همه بینیا نفرات بعدی هم که در نظر دارم دکتر یحیوی و دکتر احمدی هستن تو رو خدا منم راهنمایی کنید
راستی الینامو جان من همونم که تو نو عروس بهم پیام دادی جدا هم از اینکه راضی نیستی ناراحت شدم اما عزیزم تو عکست که بینیت خوبه البته نظر خودت مهمه اما خوب دکتر سجادیان فانتزی تو کارش نیست کاش پیشش نمی رفتی چون بینیت هم کوچک بود تغیر چندانی با این دکتر نمیکردی اما من بینیم واقعا به صورتم بزرگه و مطمئنم عمل کنم تغییر مثبت میکنم
مرسی فاطمه جون و مل مل جون ایشالا ک بینی های شما هم عالی میشه مخصوصا شما مل مل جون که کلی هم اذیت شدین ، واقعا دیگه حقتون بهتریناست *** نیلو جون برای آزمایش برو بیمارستان جم همون روز جوابا میاد عکس آتلیه هم خیلی مهم نیست کی آماده میشه اگه اونو میگی عزیزم
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
2810