2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا تو ٤ماه نمیشه نظر بدى هنوز ورم دارى یکسال که گذشت با دکترت مشورت کن برات انجام بده تو یکسال بینى خیلى شکل و فرمش تغییر میکنه ٤ماه زوده واسه تصمیم گیرى
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
الینامو جان من بینی ام را یه سال قبل با سجادیان ترمیم کردم قبلش هم خیلی مطبش رفتم از مهر سال 92 تا مرداد 93 که عمل کردم مطبش رفت و آمد کردم تا اطمینان کردم بهش. الان هم از ترمیمم خیلی راضی هستم این همه هم مطبش رفتم خودم حضوری شاکی ای ندیدم بودن کسایی که میگفتن کاش کوچیکتر و فانتزی تر میشد که کسایی بودن که تازه عمل کرده بودن اینجا هم رسپینا جون را دیدم که عکسش را دیدم و حق داره شاکی باشه ولی انقدر هم جو نده که سجادیان خرابکاره من چه قبل از عمل چه بعد از عمل این همه رفتم و اومدم چرا از این خرابکاریها ندیدم ؟؟ بعد هم میشه عکس قبل عملت را بزاری که ما هم بفهمیم این میزان خرابکاری در چه حد بوده؟
اتفاقا سبک عمل سجادیان یه سبک قالب هست تو عکسهای سایتش هم کامل مشخصه این سبک تفاوت بین بینی ها به خاطر تفاوت بیس بینی هاست کارش هم خیلی طبیعی هست اگر شما فانتزی میخواستی اشتباه از خودت بوده که رفتی پیش یه دکتری که سلیقه فوق طبیعی داره باز هم میگم من نمیگم داری دروغ میگی خدای نکرده ولی دیگه انقدر هم جو نده لطفاااا
بعد هم دکتر سجادیان حتی اگر بینی ات ایراد نداشته باشه و صرفا سلیقه ات عوض شده باشه هم خیلی راحت می پذیره روتوش کنه و مدل بینی را عوض کنه شما هم بهتره جای اینکه انقدر علیهش سمپاشی کنی یه سر بری مطبش به خودش بگی مشکلت را
سارا جان هر دکتری کار خوب و بد دارهههه حالا مال تو خوب شده گلم منم وقتی مطب دکترم میرفتم اصلا کار بد ازش ندیده بودم ولی مال من نمیگم بده ولی از روب رو ب صورتم نمیاد
منم با سارا موافقم فقط نمیدونسم چجوری بیان کنم حرفمو الینامو جان اولا پیش دکتر ک میری دکتر میگه من فانتزی عمل نمیکنم و طبیعی کار هست کاااملا پس سلیقت ک فانتزی بوده از اول اشتباهت این بود ک رفتی پیش سجادیان کسی ک میگه من ناراضی ام معمولا میگن من میخاسم فانتزی تر شه شمام یکیش پس از ی دکتر طبیعی کار انتظار نداشته باش ک فانتزی برات دربیاره در ضمن از همه میپرسه شما آلرژی دارین اگه بگی اره از همون اول میگه خانوم آلرژیتون ب احتمال زیاد امکان بیشتر شدنش هست ک فقط با قرص میتونی کنترلش کنی!!!!! منم الان یکسال بود دنبال کاراش بودم و الان ٣ ماهه عمل کردم نه میگم ناراضی ام نه میگم راضی ام ولی چون طبیعی میخااااسم برام کاملا مطابق سلیقم ک طبیعیه دراورده !! من کارهای دکترای زیادی دیدم ولی با توجه ب قیمت من ایشونو پسندیدم مطمنن خیلی دکترا هم خوب عمل میکنن انشاءالله همه دکترشونو با تحقیق انتخاب کنن و از نتیجشونم راضی باشن
منتظر اتفاقات خوب هستم خدایا کمکم کن
نارین جان همه دکترها کار خوب و بد دارن یه مدت اینجا مد شده بود میگفتن سجادیان ناراضی نداره اون هم یه جور جو دادن بود اوکی ناراضی هستی ازش باش منتهی از حرفاش آدم برداشت خصومت شخصی میکنه
yashita جان دکتر برزنجی دکتر خوبیه من مطبش برای ژل لب رفتم و نمونه بینی هم زیاد دیدم ازش دکتر خوبیه اون هم طبیعی کاره زیبایی شناسیش حرف نداره به نظر من برو پیش خودش حتما مطمئن باش میتونه درست کنه بینی ات را
2810