2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015481 بازدید | 66528 پست
سلام فاطمه جان خداروشکر ک سلامتی ان شاءالله بینی دلخواهت شه ممنون ازتون من دارم عکس میذارم و تا بعد از ظهر برمیدارم دیگه سوگند کجایی ؟ ی سری بچه ها نیستن. کجایین بچه ها؟
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی فاطمه جان Paisely جان خداروشکر ک حداقل ب یه چیز در حد نرمالی رسیده البته واسه قضاوت حالا زمان کلی لازمه بله منیر جان بینیم بزرگتر از قبل ترمیمم شده چون قبل ترمیم شده بود عین خیار قلمی!!و بیش از اندازه کوچیک شده بود اما الان نسبت ب قبل چون غضروف کار شده بزرگ تر و نرمال تر شده
پایه بینیم از لاله جفت گوش هام پیوند پوست زده شده غضروف دندم تراشیده شده برای تیغه و پایه و طرفین بینی در ضمن از گوش راستم هم غضروف برداسته شده چون سمت راست بینیم اصلا غضروف نداشت و گوشت اضافه تشکیل شده بود با اون غضروف گوش جای اون گوشت اضافه کار شده و جلوی تشکیل مجدد گوشت اضافع رو گرفته
ممنون از همتون ک انقدر لطف دارین و اینکه حال منو دیدید .... بدنر از من ک نیستید .... نگران نباشید اگر قطعا هم عالی نشه اما خیلی از قبل بهتر میشه ندولی جان شماهم ناراحت نباش درست میشه حتما عین من و منیرجان و بقبه بچه هایی ک ترمیم راضی داشتن
مل مل بینیت واقعا عالی شده هم خوشگل شده هم زمین تا اسمون با قبل ترمیم فرق داره دست وکترت درد نکنه واقعا معجزه کرده واقعا نمیدونم چی بگم کارش عالی بوده فرم بینیتم خیلی خوبه از ته تههههه قلبم خوشحالم
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
2810