2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگین بانو منیر جام مرسی خطشون زدم دکتر زیاد داشتم نمیدونستم کدوم خوب بود کدوم بد خدا خیرتون بده یه چندتا دکترم هستن بچه ها بگید کدوم خوب نیست خط بزنم
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
الین جون ممنونم...از دکترم پرسیدم گفت اشکالی نداره بخوری قرص اناهیل و ویتامین سی رو :* مرسی 3> ایشالله که ورم و کبودی منم کم شه :( بعد عمل :D من از الان فقط فکر ورم و کبودیم :D نمیدونم چرا :D :D یکی هم در مورد مطب دکتر سجادیان انگار پرسیده بودن. من تو عکسای سایتشون هم کجی ندیدم والا...مطمئنا اگه بینی کج شده باشه بعد عمل دکتر نمیاد اون عکس رو بزاره تو سایتش...معمولا کارای خوبشون رو میزارن دیگه . و مطبشون هم به نظرم کارا اگه بهتر از سایتشون نبوده باشه هیچ وقت پایین تر از اون نبوده .
فاطمه جان نگران نباش ایشالا شما بینیت خوب شه به هر حال ریسکه منم ریسک کردم، شما خودت پرسیدى کار سجادیان چطوره کسى پیشش عمل کرده؟ منم که پارسال پیشش عمل کردم اومدم جوابتو دادم حالا نمیخواى حقیقتو قبول کنى با خودته من پوست بینیم ضخیمه ممکنه پیش هر دکترى میرفتم اینجورى میشد من دقیقا مشکل رسپینا رو دارم بینیم متقارن نیست ٣رخم مشکل دار سوراخ بینیم کوچیک بزرگه، هر دکترى میتونه مریض ناراضى داشته باشه شما نظر خواستى منم جواب دادم
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
سلام دوستان میخواستم نظرتونو راجع بدکتر نادریان و دکتر تویسرکانی بدونم مطبه دکتر نادریان رفتیم البته من خواهرم میخوان عمل کنن باهاشون خیلی برخورده خوبی نداشتن خیلی عنق بودن حتی طراحی عکسم نکردن براشون گفتن برو هروقت تصمیم صددرصد گرفتی بیا اخه وقتی ویزیت میده مریض حق طبیعیش نیست واقعا و دکتر تویسرکانی یکی از اقوام عمل کرده خیلی خوب شدن اما اصلا معروف نیست میترسیم اونم شانسی خوب شده باشه البته بگم ک بینی خواهرم ی کم گوشتیه ومیخواد فانتزی عمل کنه ممنونم از راهنماییتون پیشاپیش
خدایا منو فرزندمو در پناه خودت بگیر*
سلام دلسا جون خواهر دوست من پیش نادریان رفته خرداد عمل کرده خیلی خوب شده و شش تومن داده زیاد کاری نداشته بینیش تقریبا یک سال نت گردی و وسواس و صدتا مطب رفته اونو انتخاب کرده بینی من استخونی و یکم سرش افتاده دوستم گفت 10 میگیره
من با مشکلم کنار اومدم خیلى روش زوم نمیکنم هر چند میدونم بینى قبلیم خیلى بهتر بود ولى کاریه که با تمام مخالفتهاى خانوادم خودم کردم خودم اصرار به عمل داشتم با اینحال که خودشون میبنن بینی قبلیم خیلى بهتر بود بیشتر بهم میومد ولى الکى بهشون میگم خیلى راضیم مجبورم کنار بیام چون خودم خواستم ریسک کنم، امیدوارم همه ى دوستان نى نى سایت بینى هاى خوبى داشته باشن
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
من پارسال ٤ تومان عمل کردم الان نمیدونم چقدره پارسال طالقانى کرج هم مطب داشت ولى جمع کرده اونجارو
2810