2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015447 بازدید | 66527 پست
یک سال از عملم گذشت غصه های هر روزم کم نشد. الان دیگه هر کی منو می بینه میگه دماغتو عمل کنی خوشگل میشی !! شهریار یحیوی گند زده به دماغم اوائل حوصله داشتم میومدم توی این گفتگو بعد دیدم اطلاع رسانی به بقیه فایده نداره و دوستان کار خودشونو می کنن بعد از چند ماه پیام خصوصی میدن میگن کاشکی به حرفت گوش کرده بودیم. احتمالا برم با سجادیان برای ترمیمی. خدا لعنت کنه یحیوی رو . سر دماغ ها بزرگ و گرد و پینوکیوئی مثل دماغ خودش افت سر دماغ شدید بعد از چند ماه.
تیر 93 عمل بینی با دکتر شهریار یحیوی . انقدر گند زده که هر بار توی آینه خودمو می بینم می خوام بمیرم و لعنتش می کنم. شرافت شغلی صفر ، زبون بازی و پیچوندن 100. عکس های سایت کاملا مغایر با واقعیتی که در مطب می بینید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسمان عکسی رو که گذاشتی تقریبا یا نسبتا شبیه دماغ ریحونه دیدم که با مفرد عمل کرد البته نگینم با مفرد عمل کرد ولی خود نگین دماغ کوتاه میخواست راستی یه سر به سجادیان هم بزن ببین این فرم رو میتونه رو دماغت پیاده کنه چون بنظرم سجادیان با توجه به فرم صورت مدل میده یا دکتر کوچک زاده باید کاراشونو ببینی دیگه
وای مهسا جون خیلی ناراحت شدم جوری که واقعا بغض کردم من شدیدا از این اتفاق میترسم شاید بخاطر همینه که عمل و ده سال به تعویق میندازم...
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
اما مهسا جان من بایحیوی عملیدم خیلی راضیم و دوتا از دوستام سال 86 87 با هاش عمل کردن هنوز بعد از گذشت این همه سال اوکی هستن امیدوارم مشکلت با سجادیان حل بشه و حداقل دیگه انقدر غصه نخوری ولی بهترین دکتر هم کارخراب تو بیماراش پیدا میکنی و نمیشه بگی یک دکتر مطلق کارش خوبه و یکی کارش بد اما من بدلیل مسایلی که برای بیمه تکمیلی داشتم حداقل 6 بار مطبش رفتم و نشستم ولی خدایش اصلا کسی رو ندیدم که مشکل تنفسی داشته باشه اینو قبلا هم گفتم بودن بودن افرادی که میومدن میدیدن از مدل کارش خوششون نمیومد میگفتن طبیعی دوست داریم قوسش زیاده و از این حرفا اما هیچ کسی رو ندیدم که مشکل داشته باشه که کجه یا این طرف و اون طرف بینیش باهم متقارن نیست و از این جور مشکلات در حالی مطب خیلی از دکترهای تهران رفتم و دیدم این چیزهارو پس بهتره یکمی انصاف بیشتری به خرج بدی در مورد اظهارنظراتون و اینکه عکس بزارید حداقل بچه ها بدونن خراب کاری دکتر چه طوریه
الین جون منم تو پستهای قبل تر نوشتم دوستم با یحیوی عمل کرده وخیلی بینیش خوشکله... انگار شانس مهسا جون بوده.. ایشالله به زودی ترمیم کنه و دوباره خوشحال بشه
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
2810