2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
اره elika جون.. خیلی شلوغ بود..همینجوری هی بیماراش برای تعویض چسب و اینا میومدن.. یه زنه که دو ماه بود عمل کرده بود با توجه به چیزی که خودش از بینی قبلیش تعریف می کرد خیلی خوب شده بود..با چسب هم خیلیا رو دیدم که خودشون راضی بودن. یه دختره هم بود که 26 روز عمل کرده بود خیلی خوب شده بود به نظرم..ظریف بود با یه تیغه ی خیلی صاف و خوشگل . یکی هم بود اومده بود تامپون دراره...چیز زیادی که معلوم نبود از بینیش ولی خب من اثار کبودی زیاد رو صورتش ندیدم . به منم گفت ورمت زیاد خواهد بود :\ کلا دکتر خیلی منطقی و معقولی به نظر میومد..هر چی هم میپرسیدم با حوصله جواب میداد .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دست به نقد برنامه طنز تو شبکه نسیم رو ببینید یه دختره هست تابلو عملیه صورتش ولی دماغش خوشگله بنظرم این مدلی بهم میاد بنظرتون کدوم دکتر این مدلی عمل میکنه بچه ها همگی نظر بدین منتظرم مرسییییییی
لی لی لی حووووضک: عزیزم من مشهدم، دکترای زیادی تو مشهد هستن.نعیمی( اگه مدل فانتزی بخای خوب در میاره چون یه بار رفتم مطبش همشون فانتزی بودن.اما به نسبت بقیه خوبه انگاری، بخشایی ( چند روز پیش یه خانومی رو دیدم که بینیشو با بخشایی عمل کرده بود و بینیش طبیعی و کوچیک بود به خودش میومد و راضی بود )، لطفعلی ( که شنیدم کارش خوبه و سرش از بقیه شلوغ تره اما یه نفر ناراضی هم ازش دیدم )میمنه ( بینی رو عموما دیدم قرینه در نیاورده ) پورصادق هم خودش اگه باشه خوبه اما جدیدا میده دست شاگرداش .البته اینطور که شنیدم.
سارا خانم من از شهرستان اومدم شیراز 4ماه پیش عمل کردم.اگه فرصت دارین مطب گردی کنید.من پیش دکتر رجایی عمل کردم و سبکشون طبیعی هست.پیش ربیعی هم رفتم ویزیت که سبکشون تقریبا نیمه فانتزی بود و من از خودشون خوشم نیمد چون کاملا پولکی به نظر میرسید هر چند با یه بار نمیشه قضاوت کرد. دکتر اصفی و دکتر گندمی هم هستن که میتونین برین بینید
خداجونم عاشقانه میپرستمت.ازمن راضی باش
2810