2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015502 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دو نفر رو تو این سایت دیدم که با خاتمی عملیده بودند خیلی راضیم بودند اما دیگه نشنیدم کسی بخواد بره پیش خاتمی. کسی تصمیم نداره بره پیش خاتمی؟ نظرتون درباره اش چیه من بینی ام گوشتیه
‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
کسی هست بینیشو مشهد عمل کرده باشه و راضی باشه؟
لی لی لی لی حوضک 🙃 *** جوجو اومد آب بخوره افتاد تو حوضک 🌊🐥 *** این میگه بریم دزدی 😈 *** این میگه چی چی بدزدیم؟ 🤔 *** این میگه طشت طلای پادشاه رو! 🤴🏻 *** این میگه جواب خدا رو کی میده؟ 🙈🙊🙉 *** این میگه من من کله گنده 🙋🏻😎
سلام کسی اینجا با دکتر ربیعی عمل بینی نکرده من پیشش نوبت گرفتم واسه عمل ولی الان شنیدم اصلا طبیعی عمل نمیکنه ترمیمی هم زیاد داره خیلی میترسم میخام اگه خوب نیست باهاش عمل نکنم جواب بدید لطفا
ندولی جون یکی از دوستان خواهرم چندتا از فامیلاشون با مصباحی عمل کرده بودن راضی بودن اما خود دوست خواهرم با خسروی نژاد بوده و خیلی راضی بوده
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
من بالاخره رفتم مطب سجادیان :) من خیلی خوشم اومد...هم از خوده دکتر هم از نمونه هایی که دیدم. دکتر بهم گفت اگه پوست بینیت ضخیم نبود جزو موردایی بودی که حسابی به درد عمل زیبایی میخورن :| بعدشم گفت قطعا بهتر میشه ولی نه خیلی ظریف که همه هی ببینم تعریف کنن :|
درسته عمل بینی کلا ریسک بزرگی هست دکتر ربیعی توی شیراز دکتر معروفی هست من فقط ۲ ماه فرصت دارم دانشجو کشور دیگه هستم باید برگردم برای همین بدون تحقیق نوبت عمل گرفتم ولی فکر کنم عجله کردم
2810