2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015494 بازدید | 66529 پست
سارا جون اینجا ملیکا با دکتر ربیعی عمل کرده .. بعد از عمل اومد یه کامنت گذاشت و رفت.چند صفحه قبل نگاه کن میبینی و میتونی براش پیغام بدی... منم با دکتر رجایی عمل کردم و عکسهای قبل و یعدم فکر کنم صفحه 1963 هست. سبک دکتر طبیعی هست.من انحراف شدید داخلی و ظاهری داشتم که کامل برطرف شده و تنفسم عالیه و مشکلی ندارم.فقط هنوز بینیم ورم داره چون حدود 5 ماهه عمل کردم.
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سارا جون اگر خودت اصرار کنی میزنه.ولی به من گفت صبر کنی بهتره چون عوارض داره.منم نزدم. هیوا جون من نمونه های هر دو دکتر رو دیدم.واقعا خرابکاری زیاد دارند.یه نمونه کار گندمی اومده بود برای ترمیم بینی مطب رجایی ، اصلا تنفس نداشت.سوراخ های بینی بسیار کوچیک بود.همش با دهان نفس میکشید. خلعتبری هم من اصلا برای بینی قبول ندارم.کارهاش خرابکاری زیاد داره.
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
سارا جون راستش من ساکن شیراز نیستم...واسه همین دکترا رو نمیشناسم به اسم فقط خسروی نژاد و مصباحی رو میشناسم... بچه ها راست میگن عکس رو نمیشه روش حساب باز کرد من عکسا محبوبی راد و عاشقش بودم ولی خیلیا تایید نمیکردن
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
سلام الین جون خداروشکر که بهترین، منم هفته بعد با دکتر یحیوی وقت مشاوره دارم، میشه لطفاً راهنماییم کنین، بینیت گوشتی بود؟ دکتر چطور عمل میکنه؟ طبیعی یا نیمه فانتزی؟ اگه امکان داره میشه عکس بینیتو الان بذاری؟ هزینه عملت کلا چقدر شد؟
ممنون الیکا جون هزینه عمل با پورصادق رو میدونی؟
لی لی لی لی حوضک 🙃 *** جوجو اومد آب بخوره افتاد تو حوضک 🌊🐥 *** این میگه بریم دزدی 😈 *** این میگه چی چی بدزدیم؟ 🤔 *** این میگه طشت طلای پادشاه رو! 🤴🏻 *** این میگه جواب خدا رو کی میده؟ 🙈🙊🙉 *** این میگه من من کله گنده 🙋🏻😎
2810