elika23 پست ها : 138 عضویت:1394/3/28 1394/4/25 - 12:30 عصر امی جون به نظرم اگه کیفیت و کار دکتری که گرونتر هم میگیره، خوب باشه پس ارزششو داره 2 تومن دیگم بذاری روش.اخه بینی مرکز صورته و واقعا خیلی به تناسب اجزای صورت نقش داره.من دقیقا نمیدونم که حالا یحیوی که 2 تومن بیشتر میگیره به نسبت کارش بهتره یا نه .البته قبولش دارم ولی عزیزم اگه فک میکنی برات گزینه مناسبیه ، ریسک نکن و 2 تومن دیگم بذار روش، حتی صبر کن یه مدت ، البته منظورم در صورتی هست که دکتر خوب با هزینه مناسب نشد پیدا کنی وگرنه اگه بتونی یه دکتر که هم کارش خوب باشه و هم هزینش مناسب باشه که واقعا عالیه ـــــــــــــــــــــــــــ الیکا جون من که از خدامه. جفتشون کارشون خوبه. ولی یحیوی یه ذره نوک بینی رو ظریفتر در میاره. یه کوچولو تیزتر. فقط به خاطر اینه که بیشتر دوس دارم. حالا نمیدونم به سجادیان بگم این کار رو میکنه یا نه. الان 3ساله دارم تحقیق میکنم و میگردم :( دیگه خسته شدم. حالا ادم من با بابام رفتم پیش سامی که جز دکترای تقریبا گرونه. من 2سال پیش رفتم 8 میگرفت الان 11 !!!! متاسفانه چون اونایی که نمیخوان عمل کنن دنبال دکتر هم نمیگردن فک میکنن دکتر باید 2 تومن بگیره
مثل بابای من. تو فامیل ما هم خیلی عمل بینی زیاد نیست اونایی هم که عمل کردن 7،8 سال پیش 2تومن نهایت دادن. بابام فک میکنه هنوز همون جوریه.
بهش میگم بابا میخوام دماغ عمل کنم جوش که نمیخوام بترکونم میگی برو پیش کسی که 3تومن بگیره
واااای بچه ها دعا کنین زودتر عمل کنم :((( خیلی دلم میخواد.