2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

Abnoos جان، کارای ابیانه هم قشنگه ینی سبک خودشو داره فقط من نمیتونستم ریسک کنم که اون مدل بینی بهم میاد یا نه چون احساس کردم بیشتر یه مدل که (تو کارای سایتش هم خیلی به چشم میاد) .عمل میکنه.اگه از سبکش خوشت میاد که عالیه عزیزم.
Baharam جان، منم راستش فعلا در همین حال و احوالم. نظرم با یحیوی قطعی بود باز مردد شدم گفتم ممکنه سبکش که نمی فانتزی هست تقریبا، بهم نیاد.البته هنوز در موردش دارم تحقیق میکنم اما بیشتر دنبال دکتری هستم که بینیم رو زیاد دستکاری نکنه.
کلانتر خیلی طبیعی عمل میکنه و قوس نمیده faren جان من یکی از دوستام پیشش عمل کرده راضیه ولی ناراضی هم از یه دوست دیگم شنیدم داره. فک کنم 2نفر رو از آشناهاش دیده بوده مشکل داشتن.
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
آبنوس جون آره کارای ابیانه رو من خیلی خوشم اومد. ولی نمونه کار خیلی تو سایتش کم گذاشته. تا جایی که یادمه اصن گوشتی هم نبودن. من اگه بینیم استخونی بود به احتمال زیاد ا ایشون عمل میکردم. تویه سایت دیگه هم خیلی اینایی که عمل کرده بودن راضی بودن. 2تا فقط توشون ناراضی بود. فک کنم سایت mynose بود اسمش.
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
2810