2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015442 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من از یحیوی خیلی راضیم وتاحالا تمامی سایت ها رو خوندم و بیشتر مطب هارو رفتم توی سایت ها غیراز یه دختره به اسم مهساکه همه جابدگفته بود اصلا ناراضی نخوندم و توهیچ مطبی نه کسی رو دیدم که اومده باشه پیش دکتر دیگه ای ترمیم نه تو مطب خودش کسی رو ناراضی یا خرابکاری دیدم افرادی رو دیدم که اومدن مطبش از فرم کارش خوششون نیومده اما کارزشت و خراب و ایراددار به هیچ عنوان ندیدم اینو به حمایت ازیحیوی نمیگم فقط دیده هام روتواین 6 ساله گفتم که اگاه بشید و الکی رو حرف افرادی که میان میگن فلانی میگفت ناراضی دیدم و ازاین حرفا حساب باز نکنید من خیلی با استرس رفتم اما خداروشکرخیلی راضیم ازلحاظ سلامتی که به هیچ عنوان مشکل نداشتم دوران نقاحت فوق العاده خوبی بود اتاق عمل خوب بستری خوب و بعدشم تا الان کاملا اوکی هستم و تا به حال دربین اطرافیانم ندیدم کسی انقدرعمل راحتی داشته باشه اینو یادتون باشه اینارونگفتم که ازش بت بسازم فقط چیرایی بود که تجربشون کردم بدون هیچ اغراقی
بینی من رو از هیچ کجابازنکرده اصلا بخیه نزده افتادگی نوک بینیم رو برداشته و قوزش رو اما ورمم درحال حاضرزیاده و فرم بینیم اصلا مشخص نیست که عکس بزارم یک هفته بگذره انشالاه ورمم کمتر شد حتما عکس میزارم
مل مل کجاااایییییییی الین جون ایشالله بینیت خیلی خوب شده باشه بچه هایی که از ابیانه پرسیدین از لحاظ کاری واقعا مطمین و جای اعتماده اما درمورد زیبایی فقط رفع ایراد بدون تغییر سایز قیمتشم فک کنم بالای 5 رفته دکتر مفرد هم همه نوع کار داره بیشتر طبیعی و شیک قیمتشم 3.4 الی 4 من وریحانه و کل بچه هایی که پیشش عمل کردیم راضی هستیم دکتر حجت هم نیمه فانتزی و فانتزی اینا درمیاره کارشم خوبه 3.5 الی4 تومنه من اینا رو خبر دارم تو رنج پایین که واقعا هم کارشون خوبه...سجادیان هم همینجا 3تا ناراضی داره اما کارای اینستاشو خیلی دوس دارم قیمتشم بالای 5 تومن ساریخانی 4تومنه فکر کنم اما بشدت دیر وقت میده مثلا الان برید شاید زمستون نوبت بشه دکتر رضا سلطانی کرجه کارش واسه استخوونی فقط خوبه قیمتش 3.5 دکتر عبدالمطلبی خانومه و کرجه قیمتش 3.5 بود ظاهر بینیا خوب بود اما صداها تو دماغی ارش حقیقی 2.5 میگیره اما ظاهر عملاشو ندیدم یه دکتر جوونه کرج عمل میکنه اما بهترین انتخاب من بین این لیست که از قبل جمع کرده بودم دکتر مفرد بود همگی موفق باشید و با نظرات هیچ کس تصمیم نگیرید
مرسی بانو منیر از اطلاعات خوبت.راستش من طبیعی طبیعی میخوام ینی همین فرم بینیم حفظ بشه اما نه اینکه اصلا دست به سایز بینیم نزنه، یه ذره کوچیکتر بشه.عالی میشه.حالا دوستان اگه دکتری با این مشخصات عمل میکنه ممنون میشم معرفی کنید.هههه خودم خندم گرفته با این طرز تعریف کردنم.
2810