2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015477 بازدید | 66527 پست
الین جان: اگه مى شه عکس بینیتو اینجا هم بذار. ما تلگرام نیستیم مماخ جدیدتو ببینیم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الین جان مبارکت باشه دوستانی که بینی گوشتی و پوست چرب و ضخیم دارن بگن همو پیدا کنیم 😁 تا حالا چه دکترایی رفتید؟ کیا تو لیستتونن؟؟ کجا نمونه خوب دیدید ؟؟ من خودم فعلا هیچ جا نرفتم هنوزز😀 پارسال یه بار رفتم پیش سجادیان اون موقع اکثرا راضی بودن ولی الانو مطمئن نیستم
دوستان د. بشارتی واسه ترمیم خوبه؟ من میخوام باهاش فیکس کنم. کسی هست ناراضی باشه ازش؟ من بینی م گوشتی و میخوام تغییرات در قسمت جلو بینی م اتفاق بیوفته دقیقا همونایی که د. بشارتی زاده هم گفت. میشه به حرفهاش اعتماد کرد؟ من شنیدم هر کاری که میگه رو مطمئنا انجامش میده.
مبارکه الین جان راحت شدی من که روز به روز استرسم بیشتر میشه من فقط تا 15مرداد وقت دارم که عمل کنم یعنی دیگه باید تا 6 مرداد حتما یه دکتر انتخاب کنم تا الان 10تا دکتر رفتم مطب شون. بین اینها فقط تونستم سجادیان رو قبول کنم و منصوری حالا بین این دو تا موندم در مورد منصوری هیچ کس چیزی نمیدونه؟
‏از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده
spring منم از سجادیان ناراضی اونجوری ندیدم. مشکل تنفسی دار که اصلا ندیدم...بینی خیلی خوب و عالی که زیاد داره ولی کارای بدش هم دیگه میشه طبیعیه خیلی معمولی...اصلا خیلی خراب و اینا نیست . که اونم بیشترش به بینی قبلی طرف بستگی داره به نظرم. حالا باهاش وقت مشاوره گرفتم من. برم ببینم اگه از خودش خوشم اومد میرم چند بار مطبش میشینم نمونه ببینم. تو رفتی پیشش چطور بود ؟؟
با من خیلی خوب برخورد نکردش برای همین باهاش شک دارم گفت نوک بینی تو دست نمیزنم اما من اصلا از نوک بینی ام خوشم نمیاد وقتی بهش گفتم نوک بینی رو حتما میخوام جمع بشه گفت برو پیش یه دکتر دیگه برای همین تردید کردم اگه واقعا این همه ازش تعریف نشنیده بودم باورم نمیشد که کارش خوب باشه آخه اینجا میگن تقریبا نظرمریض رو قبول میکنه اما اصلا اخلاقش خوب نبود
با من خیلی خوب برخورد نکردش برای همین باهاش شک دارم گفت نوک بینی تو دست نمیزنم اما من اصلا از نوک بینی ام خوشم نمیاد وقتی بهش گفتم نوک بینی رو حتما میخوام جمع بشه گفت برو پیش یه دکتر دیگه برای همین تردید کردم اگه واقعا این همه ازش تعریف نشنیده بودم باورم نمیشد که کارش خوب باشه آخه اینجا میگن تقریبا نظرمریض رو قبول میکنه اما اصلا اخلاقش خوب نبود
2810