2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
بچه ها به نظرم گروه درست کردن تو تلگرام کار اشتباهیه. اولش شاید از نظر عکس گذاشتن و امکانات دیگه بهتر از اینجا به نظر برسه. اما بعد از یه مدت اینجا خلوت میشه و تلگرام هم دچار رکود میشه. چون اعضای جدید و خیلی از اعضای فعلی توی گروه نیستن و اطلاعات محدود به یک گروه نهایتا دویست نفری میشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرواز جان به نظر من سامی نرو واسه بینی گوشتی خوب نیست زیاد
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
سلام دینا جان. من بهت اس ام اس دادم جواب ندادی، می شه شمارتو باز برام پ خ کنی؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
مرسى فرناز جان و دینا که جوابمو دادین ,ولى راستش من بینى خیلى بزرگى دارم که جزو واجباته همه میگن چرا عمل نمیکنى سالهاست حتى یه اتلیه نرفتم عکس بندازم چون دماغم تو عکسا خیلى زشته گفتم وسواس دارم منظورم ایننیست که رو چهره ام وسواس دارم بر عکس همه میگن چقد بیخیالى چرا دماغتو عمل نمیکنى منظورم بیشتر اظطرابه که کلا ادم مظطربى هستم من تقریبا تصمیم رو گرفتم منتها همونجورى که گفتم هم میترسم از عمل هم واقعا نمیدونم چه دکترى خوبه
پرواز جان صفحه1988یا1987رو چک کن من توضیحاتو نوشتم ی خرده از اطلاعات قبلی استفاده کن ببین ب نتیجه میرسی ب نظرم میتونی با دکتر کلانتر هرمزی بشارتی امیری زاد ومنافی وارد ی مشاوره شی و ازشون استفاده کنی همه بالای 8م هستن
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
2810