2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015455 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الین جان مبارکت باشه خانومی ایشالله خیلی راضی باشی از دماغت... امشب من کلی مل مل گلم رو دعا میکنم همه واسه هم دعا کنیم ایشالله اونایی که عمل کردن واقعا راضی باشن اونایی هم که موندن بهترین دکتر رو انتخاب کنن و بهترین نتیجه رو بگیرن
به مطب یحیوی زنگ زدم منشیش گف تازه سه هفته دیگه بهت زنگ میزنم میگم کی بیای واسه مشاوره ... خیلی دیره که ... من دیگه میخواستم تا اخر مرداد عمل کنم که تا اخر شهریور اوکی شم . شنبه زنگ میزنم واسه سجادیان وقت بگیرم.. اونم انقدر دیر وقت میده یعنی ؟ :(
فاطمه جان منشی یحیوی هم ب من همینو گف ولی من دوشنبه رفتم گفتم اومدم نمونه ببینم بعدش اصرار کردم بزاره مشاوره شم اونم گف باشه ولی باید منتظر بمونی منم چندتا نمونه دیدم زیاد دوس نداشتم دیگه منتظر نموندم مشاوره شم برگشتم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
اا نیلوفر جون راس میگی ؟؟ به منم گفت سه شنبه میتونی بیای نمونه ببینی حالا پس شاید رفتم زودتر گذاشت برم پیش دکتر. بعد اینکه نمونه هایی که دیدی چجوری بودن که خوشت نیومده ؟؟
2810