2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015474 بازدید | 66527 پست
من کامیابی رو رفتم سبک کارشو میگن عوض کرده قبلا نیمه فانتزی عمل می کرده که خیلی خوب می شده ولی الان بیشتر طبیعی عمل می کنه راستش من خیلی خوشم نیومد ولی مطبش انصافا خیلی شلوغ بود ،حق ویزیتشم رایگانه واسه همین واسه شنه وقت مشاوره گرفتم
دیروز رفتم مطب سامی نمونه کاراشو دیدم منتهی انقدر ترافیک بود که یکم دیر رسیدم فقط سه تا خانوم و یه پسر دیدم دو تاشون خیلی خوب شده بود مخصوصا مال پسره همه تعریف می کردن با اینکه تازه عمل کرده بودن،ولی مال سومی خیلی بد شده بود روی قوس بینیش یجاش خیلی بد شکسته بود که دکتر بهش گفت واسه ورمشه خلاصه اگه فتح سامی میخواین حتما دوشنبه ها هم برین نمونه کاراشو ببینین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا می خوام نادریان و شیروانی و کاظم امیری و قیصریم برم ولی راستش سبک بینی های چند سال پیش شیروانیو خیلی دوست دارم ولی میگن کارش خیلی افت کرده و جای بخیه هاشم اصلا نمیره خودمم بینیم گوشتیه واقعا موندم چی کار کنم
من اومدم صحیح و سالم و کاملا اوکی تا الان خداروشکر هیچ مشکلی ندارم فقط گلوم درد میکنه. که دکترزنگ زد حالموپرسید گفتم گلوم درد میکنه گفت مال شلنگ بیهوشیه یکمی خراشیده میشه برای بعضیها نگران نباش
2810