2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015493 بازدید | 66529 پست
یه سوال .چرا یه دکتر بالای 15 تومن میگیره یه دکتر با 4 یا 5 تومن هم عمل میکنه؟ فرقشون چیه؟ینی اینایی که بیشتر پول میگیرن بهتر عمل میکنن؟ راستش برای من زیاد قیمتش مهم نیس اما وقتی میشنوم یکی میگه بالای 10 تومن و یه دکتر میگه 5 تومن ، مردد میشم نکنه اون که گرونتره بهتره یا اونی که ارزونه کارش خوب نباشه!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان از دکترهای همدان اطلاع دارید?دوستم میگه بهترین دکتر همدان با پیوند غضروف 4تا میگیره و اگر دو نفر با هم برن نفری 3تومان و کارشم عالیه و برای بینی های گوشتی یه دکتر دیگه که تعریف اونم میداد2500میگیره
البوم دکتر خدا کرمی خیلی بده خیلی قدیمیه انگار اولین عملاش بوده خداکرمی ویزیت 10 تومن گرفت من مطبش هم عکس دیدم هم نمونه یعنی کسایی که اونجا بودن خواستم عکس قبل از عملشون و ببینم البته یکی از بچه ها گفت رفته مطب نمونه نبوده همه مشاوره ای بودن و فقط عکس دیده
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
سلااااااااااام الیییییییییییییییین جونم خوش اومدی خدا رو شکرررررر که حالت خوبه بینی جدیدیت مبارکت باشه.. ایشالا زود زود خوب شی و بینی زیبات رو ببینی خوشحالم که حالت خوبه عزیزم
ساسا و ستاره عزیزم شما چرا دکتر یحیوی رو انتخاب کردین؟ بینی شما گوشتیه یا استخونی؟ خودتون مطب دکتر یحیوی رفتید؟ ویزیت شدید؟ دکتر بهتون چی گفته؟ اوکی داده که ظریف و شیک در میاد؟ تلفنی به من گفت بینیت ظریف و شیک در نمیاد فقط میتونه طبیعی باشه موندم نمیدونم یحیوی برای من مناسبه یا نه لطفا راهنماییم کنید
سلام بچه ها من دوشنبه مطب یحیوی و کامیابی رفتم توی مطب یحیوی دو نمونه دیدم ک خوشم نیومد ولی مطب کامیابی نمونه زیاد دیدم چون فوق العاده شلوغ بود من توی این 6/7تا مطبی ک رفتم کامیابی از همشون بهتر بود
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
سلام نیلوفر جونم خوبی؟ چرا از کارای یحیوی خوشت نیومد؟ چطوری بودن مگه؟ سبک کاراش چه شکلی بود؟ و کامیابی چطور؟ طبیعیه؟ فانتزیه؟ ..؟ کامیابی چقدر میگیره؟ شما بینیت گوشتیه؟ یا استخونی؟
راستی کسی جواب منو نداد.چرا یعنی ها بالای 10 میگیرن بعضی ها تا 4 ، 5 تومن عمل میکنن؟ ینی کیفیت عمل و مهارت دکتر فرق داره؟ من قیمتش برام مهم نیس بالای 10 یا 15 هم باشه فقط یه بینی خوب و طبیعی و بدون نقص میخوام حالا میشه با اطلاعاتتون منو راهنمایی کنید؟ ممنون
2810