2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
بهار جان اون بالا ک زده پیغام های شما عکس پاکت نامه است برو پیغام منو باز کن و در زیرش برام جوابتو بنویس یا الان من آن هستم روی این نوار صورتیه یه علامت گیره یه علامت کامنت و یه ایمیله اونجا برام علامت کامنت شمارتو بذار
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من با حسینی اقدم تو کرج عمل کردم کلن 3600 ازم گرفت با خرجای جانبیش 3750 شد البته از اول مرداد میکنه 4500 خودش گفت بینیمم نیمه فانتزیه ، کلن دکتر طبیعی عمل میکنه ولی من بهش گفتم تورو خدا برا من یه قوس کوچولو بده دوس دارم اونم حرف گوش کن بود الانم هی میرم جلو آینه این قوسرو نگاه میکنم عشق میکنم ولی بیشتر کاراش طبیعیه
آدم باید یه "تو" داشته باشه که هر وقت از همه چی خسته و نا امید بود بهش بگه : مهم اینه که تو هستی ، بیخیال ِ دنیا آنیسام
امیری زاد - طبیعی 8 م اولیه /12م ترمیمی(پایه قیمت رو گفتم ممکنه بیشتر باشه ) منافی همینطور فتح سامی همینطور کلانتر هرمزی 7 م ب بالا ترمیمی رو نمیدونم بشارتی 8م ب بالا ترمیمی اولیه رو نمیدونم خدا کرمی 4.5 م ب بالا
الانم دیگه الین جون احتمالا تو بخش اومده تا غروب ک ی خرده حالش جا بیاد و خبر بهمون بده . الین جووون مبارکه همه واست دعا کردیم تو تلگرام منتظرتیم .
2810