2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015670 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان صحبت ها( حمله) های مل مل و نگین رو خوندم. بچه ها خیلی بی انصافید. چرا انقدر برا خودتون بریدین و دوختین. من دماغی خوشگل باشم میگم خوشگله . ولی اگه زشت باشه نمیگم خوشگله. کاری که شما اینجا میکنید و اسمشو میذارید انرژی مثبت دادن. این اسمش انرژی مثبت دادن نیست. من خودم آدم مهربونیم. اصلا قصد ناراحت کردن کسی رو ندارم. مگه من با نیکی دشمنی دارم که بخوام بهش انرژی منفی بدم. مث یه خواهر صمیمی، یه دوست جون جونی ، بهش گفتم: قبل عملت خوشگلتر بودی . ولی خب به قول sara که خیلی مودبانه(نه مث شما دو نفر) صحبت کرد ، نباید این حرفو میزدم . نیکی جان به خدا من فقط خواستم نظر واقعیمو بگم. آدم وقتی جلو آینه وامیسته انتظار داره حقیقت رو ببینه نه اینکه آینه یه چیزی خوشگلتری رو نشون بده و آدم نفهمه عیباش کجاست که رفع کنه .
مل مل و نگین، من ظاهر بینی نیکی رو نقد کردم. اما شما منو بی شعور خطاب کردین. به دل نمیگیرم . شما هم حتما ناراحتی هایی دارین. شاید فکر کردین من یه دختر متکبرم. در صورتی که اینطور نیست. من توی دماغ و کلا صورت خودم ایرادای زیادی میبینم. و اصلا خودم خواهش و التماس کردم که یکی بیاد نقدش کنه . اما همه مهربونیشون غالب بود و میگفتن خوشگلی . و به نتیجه ای نرسیدم.
بینی پروا خیلی خوشگل بود ازش تعریف کردم . بینی نگین هم نه اینکه خوشگل نباشه اما میتونست بهتر باشه .
من اگه از نظر شما دو نفر، با نیکی نامهربون بودم، شما برای طرفداری از اون ، صدها برابر بیشتر با من بد حرف زدین . خودش انقد با فهم و کمالات بود که با ادب و متانت جوابمو داد.

خوش گفتار جان نگین و مل مل عزیز حرفایی که زده شد رو فراموش کنید...خواهشا سعی کنیم از هم کینه به دل نگیریم ما اینجا قطعا همه مون یه استرس بزرگ رو با خودمون یدک میکشیم...و اونم اینه که داریم با یه عمل جراحی قیافه و آینده مون رو برای همیشه تغییر میدیم..اونم یه عمل که ریسک داره و نتیجه ریسکش مستقیما توی صورت مشخص میشه این باعث شده همه عصبی و دل نگران باشیم لطفا از این به بعد همه صادقانه نظراتمون رو بگیم و سعی کنیم توی نظراتمون توهین نباشه و از هم به دل نگیریم همه دست به دست هم بدیم تا حداقل تو این تصمیم بزرگ به هم کمک کنیم و حاشیه نریم لطفا دوستان خوبم
وای ترانه جان بینیت خیلی خوب شده ایده ال منه این بینی خوش به حالت مبارکت باشه گلم بچه ها به نظر من در جواب خوش گفتار خیلی تند رفتید من رفتار اونو تایید نمیکنم اما واقعا حرفای شما در جواب بهش جالب نبود بهتره با هم دوست باشیم چون هممون یه هدف مشترک داریم همه تونو دوست دارم .
ن بابا الین جون خیالت راحت من تا حالا با 6تا دکتر مشاوره شدم وقت عملم هنو نگرفتم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
فرنازی جون من اسم چند تا دکتر رو میارم ولی بهتره خودت بری مطب گردی کنی عزیزم و وقت بذاری..حداقل 3 بار هر دکتر رو برو.من که منشی دکتر خودم رو روانی کرده بودم از بس رفتم نمونه ببینم.. دکتر ساریخانی-دکتر ربیعی-دکتر ضمیری-دکتر معین-دکتر روشنی-دکتر رجایی-دکتر آصف- دستغیب رو اصلا توصیه نمیکنم.نمونه ها خیلی بد هستند.روشنی هم ترمیمی زیاد داره..ساریخانی چند تا نمونه دیدم یکی 7 ساله یکی 3 ساله طبیعی بودند.یکیشون مشکل تنفسی داشت من خودم با دکتر رجایی عمل کردم.عکسهای قبل و بعد از عمل رو صفحه 1963 گذاشتم.
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.
دوستان چرا جو اینجا اینطوری شده..ما اینجا جمع شدیم تا کمک هم باشیم..حالا ممکنه خوش گفتار منظوری نداشته و قصد توهین هم نداشته چون ما که توی ذهن اون نبودیم...شاید لحنش خوب نبوده اما قضاوت زود ،درست نیست بخدا.. نیکی جان بینیت از نطر منم خیلی خوب شده..مبارکت باشه عزیزم مشخصه ورم داره. ورمهاش بره خیلی خوشگلتر میشی .جالبه که دوست من بعد 3 سال از آمریکا اومد بود وقتی منو دید بهم گفت صورتت تغییر مثبت کرده ولی نمیدونم چکار کردی..خخخخ متوجه نشد بینیم رو عمل کردم..البته خودم طبیعی بیشتر میدوستم. حالا خدا کنه ورمهاش زودتر کمتر بشه..
خداوند شبان من است ،محتاج به هیچ چیز نخواهم بود.