2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015700 بازدید | 66529 پست
سلام دوستان من گزینه ی انتخابیم محبوبی راد بود ولی شرایط اونجوری که خواستم نشد یعنی نمیتوونم واسه عمل برم تهران تو رو خدا کمکم کنید دکتر خوب تو شیراز بهم بگین؟
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کتایون دکتر کلا همینجوریه 100درصد امیدوارت نمیکنه به منم گفت شکل خودت میشی تغییر نمیکنیو تا بینیو باز نکنم نمیتونم بگم اوایلش یکم ناامید شدم ولی ازبقیه که پرسیدم گفتن دکتر خیلی امیدوار نمیکنه که توقعت خیلی بره بالا یا مث بقیه دکترا وعده وعید الکی نمیده که خلاصه منم راضی شدمو خداروشکر الانم راضیم اونچیزی ک تصور میکردم شده
الین جون من زنگ زدم مطب یحیوی برای ی ماه دیگه گفت وقت مشاوره میده اخه ینی چییییی?
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
همتونو دوست دارم بچه هاااااااای باحال . سارا جونی ای شیطون دعاهات برآورده شد .23 اوکیه اوکی . نگین جونی فدات .... دیگه چیکار کنم من کلا کم رو هستم اما خدا نکنه کنتورم برعکس بچرخه ...اونوقت رک بودن پدر صاحب بچه رو در میاره من حرف ناحق و ظلم تو کتم نمیره چ از طرف نزدیک ترین فرد در خانواده چه از هفت پشت غریبه ، همیشه بای از حق دفاع کرد . نه بابا بچه ها من دماغم درست شه هی میام خبر میدم . تا آخرین لحظه باهمیم . خدا دعای غریبه رو در حق آدم خیلی زودتر برآورده میکنه ... منکه واسه همتون بهترین ها رو آرزو دارم ... نگارین نازه خودم فدات شم .... ب دعای خیر شما ان شاءالله . ترانهء خوشگل چقدر عالی شده بینیت .... ماشاءالله ... خدا روشکر . دختر عملیاااا همتون ب نوبه خودتون ماه شدین همگگگگگگگگگگگگگییییی
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .
اه بابا من میخواستم زودتر برم مشاوره ی ماه دیگه چ خبررررره
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
ترانه جون و نیکی جون تبریک میگم بهتون برای بینی های قشنگتون خیلی شیک و قشنگه بینی هاتون و ازاینکه خوشحالید من هم به عنوان ردیف اولی خوشحالم وآرزوی بهترینهاروبراتون دارم
امروز زنگ زدم مطبشون الی جون منشی گف ی ماه دیگه وقت مشاوره میدن ولی نمونه میتونین بیاین ببینین
الین جون خوب دوست عزیزم طاعات عبادات شما هم مقبول حق و از همه قبول . برای شما هم بهترین رو آرزو میکنم و منتظریم تو این چند روز با لب خندون بیرون بیای .... اما زیاد نخندی دختر خراب کاری کنی خدایی نکرده ها ناز بانو ... دهنتو بگیر وقتی میخندی ...سم بینیه عملی قهقهه و خندست .... ک بدبختی من دچارشم
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .