2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015696 بازدید | 66529 پست
سلام بر همه دوستای گلم تبریک بچه ها نیکی ترانه و بقیه همه دوستان گل که عمل کردین و بینی هاتون نسبت به قبل بهتر شده ایشالا که ما هم مثل شماها نتیجه خوب بگیریم مرسی نگین عزیزم که عکست رو دیدم خوب بود ولی من طبیعی تر دوست دارم و چون دماغ خودم کوتاهه و یکی تز مشخصاتم اینه که به من میگن فاصله لب و بینیت زیاده خیللی میترسم که بینیم 1 میلیمتر هم کوتاهتر بشه وحشتناک تو چشم میاد( چون بینی فعلیم کوتاهه) دوستان عزیزم من میخوام عکس بینی فعلیم رو بذارم و ازتون راهنمایی بخوام میشه بگید چطور میتونم عکسامو بذارم؟
ترانه جان شما پیش دکتر سجادیان عمل کردی؟ من از بینی ت خوشم اومد ...میشه از مطب گردی های سجادیان بگی؟؟؟ چیا دیدی؟ طبیعی؟ غیر طبیعی؟ مشکل دار؟ آیا خرابکاری داره؟ کلا طبیعی در میاره یا ممکنه فانتزی هم کنه؟ مشکل تنفسی چطور؟ هر چیزی که در موردش میدونی بهم بگو بچه دکتر راستکاری رو نمیشناسید؟ من 1 کار خوب ازش دیدم اما نمیدونم چطوره بقیه کااراش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افق عزیز مرررسی♥ بله دکتر سجادیان سبکش طبیعیه و اکثرا که تو مطب میدیدم خودشونم طبیعی میخواستن تا جایی که معلوم نباشه عمل کردن ، از لحاظ مشکل تنفسی واقعا خیالم راحت بود من خودم یکم نیمه فانتزی میخواستم کلی هم به دکتر اصرار کردم ولی گف تا جایی که بشه و تنفست مشکل نداشته باشه
الین جان بنظرت اگه دوشنبه بدون وقت قبلی برم اجازه میده بر م داخل منشی?
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند