2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015712 بازدید | 66529 پست
بنظرتون مفرد خوبه برای بینی من ؟ یا کلانتر هرمزی؟ یحیوی عکساشو دیدم بنظرم خیلی باریک میکنه و به هرصورتی نمیاد بینی باریک یکی از دوستای خودم با یحیوی عمل کرده چون صورت ظریفی داشت فکر میکردی بینی واسه خودشه !!! ولی خیلی درست و حسابی بود مشکلی اصلا نداشت .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگین جان چون تو لب پری داشتی کوتاه کردن بینی به نفعت بوده . من دیروز ارایشگاه بودم یکی با عباسی عمل کرده بود این خیلی قوس داشت بینیش و نوکش کشیده بود! عین انشرلی! یه نفرم بود میخواست بره ترمیم چون بینیش مشخص نبود عملیه یعنی یه طورایی هم بزرگ بود برای صورتش من فکر کردم بینی خودشه نگو عمل کرده ولی خب بهتره ادم پیش دکتری بره ک تغییر مثبت داشته باشه و از طرفی دیگه ترمیم نخواد . یکی از دوستامم با کوچک زاده عملیده ک ثبلا هم گفتم خیلی خوشگل شده بینیش ...عروسک شده کلا ... یه ذره قوس ...از نیم رخ سر دماغش تیز نیست گرده... از روبرو هم یه چیزی بین تیزو گرد . ولی اون دوستم ک با یحیوی عملیده میگه یکی از دوستاش ک با کوچک زاده عملیده اصلا به صورتش نمیاد دماغه!
پریانکا صورتم بیضی و شکل داره دراز و نوک گرد اصلا بهم نمیومد بینی کوتاه صورتو گرد و نمکی میکنع ولی دیگه نه زیاد کوتاه که سربالا بشه...فاصله لب و بینیم درحد مابین ترمال و سربالاست نه میشه گفت عادیه نه میشه گفت زیادی سربالاست
حالا یه مدت دیگه نوک بینی شل میشه یه چتد میل دیگه میوفته...تاحالاشم یکی دومیایمتر نوک بینیم پایینتر اومده
بینیتم دیدم عمل کنی خیلی خوب میشی اینم درست گفتی که لبم پره باریک نیست کوتاه کردن گزینه خوبی بود
مرسی نگین جون ایشالا بینی همشون عالی بشه نگین جون لاینمو دیلیت اکانت کردم باز ریختم اگه میشه باز تو گروه اددم کن ممنون id:reihooooone پریانکا جون منم لبم باریکه بینیم دراز بود دکتر برام کوتاه کرده ولی فاصله لب و بینیم زیاد نشده نرماله دکتر در حدی کوتاه میکنه ک توازن صورت ب هم نخوره
دوستان دکتر یحیوی تا جایی که امکان داشته باشه بینی رو کوتاه نمیکنه من هرچی بهش گفتم بینیم دراز می خوام یکمی برام کوتاهش کنی گفت من اصلا توصیه نمیکنم مگراینکه خیلی حاد باشه اصطلاح پزشکی بکاربرد اینوگفتم دوستانی که رو این مساله حساسن و خیلی خیلی براشون اهمیت داره ایشون روانتخاب نکنن
من نمیخام از قد بینیم زیاد کوتاه بشه فک کنم بینیم غضروفی یا نیمه گوشتی باشه، فقط میخوام یکم جمع و جور تر بشه.و اینطور که کارای سایتشو دیدم اصلا روی بینی ها خط نیفتاده و تمیز در اورده
نگین و ریحون جان اخه من در حالت خندیدن فقط گونه دارم اما وقتی نمیخندم یکدسته!! برای همین موندم واقعا ب صورت من چ مدلی بیشتر میاد در عین حال ک سلامتی اولویت اول دکتر باشه و ترمیم نخواد .یه عکس دیگه میذارم ک وقتی نمیخندم گونه ای ندارم .