2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015685 بازدید | 66529 پست
مرسی افق جون راستش کارش خیلی بهترازسایتش شده وقتی کاراش رو تو مطبش میدیدم خیلی انژی مثبت میگرفتم ازش ولی بازهم خودم رو سپردم بخدا و بعدش یحیوی چون متدش خیلی پیشرفته تراز قبلش بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش اعتماد کردم حتی وقتی بهم گفت بهم اعتماد کن خیلی محکم بهش گفتم من به شما ایمان دارم ولی چون خیلی سخت به این عمل تن دادم بازهم یه وقتهایی ترس از عمل رو تو خودم احساس میکنم
الین نظر خودت چیه؟ به نظر بینی فامیلاتون که پیش ابیانه عمل کردن خوش فرم نبود؟ تابلو بود که عملیه؟ کوچیکش نکرده بود؟؟ خوشگل ترین عکساشونو میذارن تو سایت تا نظر همه رو جلب کنن
بچه ها منم یه دکتر خوب میخوام که بتونه بینی گوشتی رو خوب عمل کنه بینیم گوشتیه اما خیلی بزرگ نیست کوتاهم هست قوزم نداره فقط نوکش زیادی تیزه و سوراخای بینیمم بزرگه لطفا منو راهنمایی کنین نهایتا هم میخوام تا 7 یا 8 تومن هزینه کنم میخوام یه بینی طبیعی داشته باشم اما خوش فرم بشه