2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015579 بازدید | 66529 پست
Parva جان: راست می گن دادگری 6 ماه طول می کشه تا وقت مشاوره بده؟ چند ماه هم وقت عمل؟
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
پروا جان جدی میگم بینیت زیبا شده. حیف که من رشت نمیتونم بیام کاتالیا جان: من عکسای سایت دکتر سامی رو واقعا پسندیدم اما با حرفای تو مردد شدم احتمالا ریسک داره آنا جان ایشالا بینیت خیللی زیبا بشه. متاسفانه من گوشیم قدیمیه و اینستا روش نصب نمیشه چطور میتونم عکسای اینستای دکتر ابیانه رو ببینم . آنا جان تو چه صفحه ای در مورد دکتر ابیانه نوشتی؟؟ واقعا کارای گوشتیش خوبه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره پروایی کاش مشکلم فقط تنفس بود و بویایی از لحاظ ظاهر خوب که نشدم هیچ بدتر هم شدم یه قوز ناقابل داشتم دست دکتر درد نکنه هنوز یادگاری واسم گذاشته رو بینیم بینی نیس که دمااااااغه خخخخ با اینکه قبلمم سایزش کوچیک بود بازم رفتم عمل کنم تا شیک بشه ولی متاسفانه به لطف دکتر محترمم گند خورد توش خداروشکر که با دادگر عمل کردی عزیزم حیف پولت و مسیر دور و اینا نبود خوشحالم که درست انتخاب کردی گلم. بله افق جان منم متاسفانه همونطور که بارها گفتم گول عکسای سایت خوردم توی مشاوره ام الکی بهم وعده وعید داد که آره ٨٠٪ خوب میشی خیلیییی عااااااالی میشی اصلا فوق العاده... همش کشک بود 😊😊😊
دوستان لطفا کمکم کنید بینیم گوشتی با پوس ضخیم ولی زیاد بزرگ نیست، میخوام سرش خوب جمع شه و نیمه فانتزی دوست دارم،به نظرتون میلانی بهتره یا ابیانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ البته شامانا عزیز راهنمایی کرد و گفت میلانی کارش بیشتر طبیعیه ولی بازم راهنماییم کنید
یکی از دوستان چند صفحه قبل درمورد مردانی پرسیده بود. داریوش مردانی ، یکی از همکارای من بینی فوق گوشتی داشته و 15 سال پیش باهاش عمل کرده خیلی خوب نیست ولی هم اینکه 15 سال پیش بوده و هم اینکه خیلی گوشتی بوده،کار دیگه ای ندیدم ولی میگن هم کار خوب داده هم بد. دوتا مطب داره یکی پاسدادان یکی هم تهرانسر و سایت هم نداره. یک سال هم باید تو نوبت باشی.فقط هم حضوری باید بری با کارت ملی و منشی ثبت نام میکنه (دکتر نمیبینه)بعد از یک سال بهت زنگ میزنن و میری دکتر میبینه اگر خواستی بعد تاریخ عملو فیکس میکنه و زود نوبت میده دیگه در کل پروسه عجیبیه راستی قیمتش امسال 3تومنه.
مل مل ،الین ،نگارین و آنا عزیز امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیرید از عملتون و همونی که میخوایید بشه من دیگه تصمیممو گرفتم بعد از چندین سال دیگه میخوام عمل کنم نمیتونم بی خیال بشم لطفا کمک کنید البته من یک بار همه کارامو کردم آزمایش دادم و نوبت فیکس کردم تو خردادبا دکتر پاشا فتاحی بعد کنسل کردم به علت: گرمای هوا_مرخصی ندادن سرکار_از همه مهمتر یه ترس و دودلی
مل مل ،الین ،نگارین و آنا عزیز امیدوارم بهترین نتیجه رو بگیرید از عملتون و همونی که میخوایید بشه من دیگه تصمیممو گرفتم بعد از چندین سال دیگه میخوام عمل کنم نمیتونم بی خیال بشم لطفا کمک کنید البته من یک بار همه کارامو کردم آزمایش دادم و نوبت فیکس کردم تو خردادبا دکتر پاشا فتاحی بعد کنسل کردم به علت: گرمای هوا_مرخصی ندادن سرکار_از همه مهمتر یه ترس و دودلی
فافا جان برای نیمه فانتزی رو ابیانه حساب نکن ابیانه بینیت رو خراب نمیکنه ومشکل تنفسی ایناتوکارش نیست اما قوس و جمع کردن ایناهم نداره من خواهرهمسر و دوتادیگه ازاقوام پیشش عمل کردن فرم و حالت خاصی نگرفته